Φεβ   Μάρτιος 2025   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα228
mod_vvisit_counterΧθές1736
mod_vvisit_counterAll8770260
°F | °C
invalid location provided
Λαϊκή Ενότητα
Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2023 15:57

  

Καμία συγκάλυψη των ευθυνών για τη δολοφονία του Αντώνη – Να μην

επιτρέψουμε την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.

     Διαμαρτυρία Πέμπτη 7/9 19.00 Λιμάνι Πειραιά, Πύλη Ε3.

Όσο η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαια δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από το πλήρωμα του Blue Horizon, η κυβέρνηση και ο Υπουργός Ναυτιλίας έχουν ως πρώτο μέλημά τους να ξεπλύνουν τις ευθύνες της εταιρείας και των αυτουργών, εξισώνοντας το θύτη και το θύμα.

Το πλήρωμα της εταιρείας, όχι απλώς επίμονα έσπρωξε τον Αντώνη στη θάλασσα από τον καταπέλτη, αλλά δεν δίστασαν να συνεχίζουν το ταξίδι τους, χωρίς την παραμικρή σωστική προσπάθεια. Αντ’ αυτού πρώτη τους αντίδραση ήταν να διαρρεύσουν ότι το πλοίο δεν έχει δήθεν ευθύνη και ότι το θύμα πνίγηκε μόνο του.

Αντί η εταιρεία και οι αρχές να κληθούν να λογοδοτήσουν για αυτό το έγκλημα, η κυβέρνηση δείχνει ποιους πραγματικά υπηρετεί, σπεύδοντας να στηρίξει τους πλοιοκτήτες και τους θύτες.

Να μην αποδεχτούμε ως κανονικότητα την αποκτήνωση, την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής του αδύναμου, τον εκφασισμό.

Στη θέση του Αντώνη θα μπορούσε να είναι καθένας και καθεμιά από εμάς.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Πέμπτη 7/9 19.00 στο Λιμάνι του Πειραιά.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...