Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΚΟ

 

 

 

sokosΖΗΤΟΥΜΕΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η  

              ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Α. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Την έκτακτη επιχορήγηση της Νομαρχίας, για την συνέχιση των έργων που αφορούν στην πολιτική προστασία, ζητά ο Θύμιος Σώκος με επιστολή του στον Υφυπουργό Εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο. Η επιστολή του Νομάρχη, αναφέρει:

«Κύριε Υπουργέ,

Γνωρίζετε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και καιρό η  Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας για το ζήτημα της πολιτικής προστασίας του Νομού, κυρίως τη συνδρομή μας στην πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών, καθαρισμό δασικών οδών, αντιπλημμυρική προστασία με την κατασκευή τεχνικών έργων κ.οκ. για τον καθαρισμό των χειμμάρων.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας έχει παραχωρήσει όλα τα μέσα που διαθέτει (μηχανήματα, βυτία) προς διευκόλυνση των αρμόδιων υπηρεσιών και βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η όλη προσπάθεια χρηματοδοτήθηκε και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας.

Ήδη, κύριε Υπουργέ, τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτές τις ενέργειες, για την προστασία του Νομού και των πολιτών του, ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ και πρέπει το ποσό αυτό να καλυφθεί με τη μορφή έκτακτης επιχορήγησης για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας.

Κύριε Υπουργέ,

Εκτιμούμε ότι θα ανταποκριθείτε θετικά σε αυτό το αίτημα και θα συμβάλλετε στο δύσκολο έργο της πολιτικής προστασίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.»

 

             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

                                              

                 ΘΥΜΙΟΣ Ν. ΣΩΚΟΣ

           ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...