Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Ο Νομάρχης Λευκάδας σε συνεδρίαση

arabanhs 

                                             

 

 της Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας της ΕΝΑΕ

Στη συνεδρίαση της 3ης  Σεπτεμβρίου της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας της ΕΝΑΕ,  στην οποία συμμετέχει ο Νομάρχης Λευκάδας  κύριος Κωνσταντίνος Αραβανής , παρουσία των μελών της επιτροπής των επιστημόνων καθηγητών κ.κ. Κοντιάδη, Μπουντάλη και Καλαντζή του ΚΕΣΔ-Ίδρυμα Δημητρίου  και Θεμιστοκλή Τσάτσου έγινε ενημέρωση για την οργάνωση των υπηρεσιών πρόνοιας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Η μελέτη αυτή ανατέθηκε από το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ και στις τέσσερις επιλεγμένες Νομαρχίες που θα εφαρμοστεί  εντάχθηκε και η Νομαρχία Λευκάδας.

Σύντομα ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο  και στο  επόμενο διάστημα θα επισκεφθούν τη Νομαρχία οι επιστημονικά υπεύθυνοι της μελέτης , οι εκπρόσωποι του ΚΕΣΔ - Ίδρυμα Δημήτρη και Θεμιστοκλή Τσάτσου, προκειμένου σε συνεργασία με τη Νομαρχία να καταγράψουν σε τοπικό επίπεδο όλες τις δράσεις που εφαρμόζονται στο Νομό.

Σε δήλωσή του ο Νομάρχης μετά το τέλος της συνεδρίασης ανέφερε ότι «η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας , στα όρια των αρμοδιοτήτων της, καλείται να αναλάβει πρωτοβουλίες ενίσχυσης  των πολιτών με το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών που θα  στοχεύουν: Στο συντονισμό των υφιστάμενων και στο σχεδιασμό και υλοποίηση νέων προγραμμάτων κοινωνικού χαρακτήρα που θα ανταποκρίνονται στα αιτήματα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού και στη δυναμική τους επανένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή, συμβάλλοντας ουσιαστικά  στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής»

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...