°F | °C
invalid location provided
Νίκη του Παναιτωλικού

  στο φιλικό με Ελαιόφυτο

Με τέσσερα γκολ του Εμίρ Χάτζιτς (12', 29', 37', 49') και από ένα των Χουσεΐν Μουμίν (19'), Απόστολου Τσούνη (54'), Ντενίς Μπαϊκαρά (78'), Γιάννη Πασά (86'), ο Παναιτωλικός νίκησε την Δευτέρα σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο EMILEON Sport Center το Ελαιόφυτο μεagones σκορ 8-0.
Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν: Μανιάτης (46' Πονηρός), Μπακάκης (46' Μπερερής), Πασάς, Ρούσσης, Μόρετς (53' Καλοκαίρης), Μουμίν (46' Νάκος), Πεχλιβάνης, Μπαϊκαρά, Χάτζιτς (53' Καλογεράκης), Θανόπουλος (46' Τσούνης), Μανίκας.
Το Ελαιόφυτο έπαιξε στο α' ημίχρονο με την εξής ενδεκάδα: Μπαμπανιώτης, Ευαγγελίδης, Σαμαράς, Γιάκος, Καραγκούνης, Σαμψώνας, Μαντζάνας, Μπαρμπαρούσης, Πολεμαρχάκης, Λιάρος, Βούρτσας. Στο β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Ταράτσας, Μπούρος, Κορομηλάς, Καταπόδης, Ζαχαράκης, Σαλμάς.

Δήλωση  Ντάουλα για τον Φ. Κωστούλα

Ο κ. Δημήτρης Ντάουλας εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, τον Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Διαιτητή και Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, των οποίων προεδρεύει, όπως επίσης τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δυτικής Ελλάδας, τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού και τον Σύνδεσμο Φίλων Ερασιτεχνικού Αθλητισμού «ο Ανδραίμων», οι οποίοι από κοινού βράβευσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη Κωστούλα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Σε ένδειξη τιμής, αναγνώρισης, ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, προς τον άξιο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη Κωστούλα, μετά από ομόφωνη απόφαση των πέντε διοικητικών συμβουλίων, απονείμαμε τη βαρύτιμη τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη, σπουδαία, σημαντική και εξαιρετική προσφορά του στον Παναιτωλικό, την πόλη μας και στο ποδόσφαιρο του νομού μας.
Δεν ξεχνάμε -και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει- ότι πριν τέσσερα χρόνια ο χώρος του γηπέδου έμοιαζε περισσότερο με λατομείο παρά με ποδοσφαιρικό γήπεδο. Σήμερα με τη δική του παρέμβαση έχει μεταμορφωθεί σ' ένα υπερσύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών γήπεδο, που κοσμεί την πόλη μας.
Δεν ξεχνάμε -και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει- ότι πριν τέσσερα χρόνια η ομάδα του Παναιτωλικού περιφέρονταν ως πρόσφυγας στα χωράφια της περιοχής για να προπονηθεί σε υποτιθέμενα γήπεδα χόρτου. Σήμερα με τη δική του παρέμβαση έχει στη διάθεσή της ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, το EMILEON Sport Center, το οποίο, εκτός των άλλων, είναι και στη διάθεση των πολιτών αυτής της περιοχής.
Δεν ξεχνάμε -και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει- ότι πριν τέσσερα χρόνια η θρυλική μας ομάδα με την ένδοξη ιστορία, βρέθηκε στο χείλος της διάλυσης και της καταστροφής. Με τη δική του παρέμβαση μετατράπηκε σε σωματείο με τεράστια δυναμική, με οικονομική ευρωστία και υγιή λειτουργία.
Για όλα αυτά -και πολλά άλλα- του απονείμαμε την πλακέτα ως ενθύμημα τιμής και ευγνωμοσύνης. Ευχόμαστε ολόψυχα να τον έχει ο Θεός καλά, να τον στηρίζει και να τον δυναμώνει στο δημιουργικό του έργο.
Ευχόμαστε, τέλος, η ομάδα μας να πραγματοποιήσει το όνειρο όλων των Αιτωλοακαρνάνων και να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στην κατηγορία που της αξίζει (Superleague), καθώς διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις, όπως ισχυρή διοίκηση, οικονομική αυτοτέλεια, αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό (προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές), υπερσύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις και πάνω απ' όλα, έναν υπέροχο κόσμο, τον φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού, ο οποίος φλέγεται από αγάπη για την ομάδα.
Μέσα από την καρδιά μας, καλή δύναμη, καλή επιτυχία, ατέλειωτες νίκες και ποδοσφαιρικές χαρές".

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...