Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
15ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 

      Mε μαζική συμμετοχή

laikos-4

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται για μια ακόμη χρονιά η συμμετοχή ανδρών και γυναικών και μαθητών στον 15ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης που πραγματοποιήθηκε από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νεάπολης τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου. Σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν στον αγώνα των 9.500 μέτρων και των 2.000 μέτρων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Επίσης έγιναν ειδικές βραβεύσεις με αναμνηστικές πλακέτες ατόμων που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην διάδοση του Μαζικού Αθλητισμού, την επιτυχία του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Νεάπολης, καθώς και τον εθελοντισμό γενικότερα.laikos-3

Ο Δήμαρχος Νεάπολης Κων/νος Καπελλάκης με αφορμή τις αθλητικές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νεάπολης που είναι αφιερωμένες στο εθελοντισμό και την καθαριότητα, τόνισε:Θεσμό αποτελεί για το Δήμο Νεάπολης ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Δήμο μας. Η συμμετοχή των αθλητών  και φέτος χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή και συμβάλλει στη διάδοση του μαζικού Αθλητισμού στο Δήμο μας. Ο Αθλητισμός είναι μια μορφή εθελοντικής πράξης που έχει θετικά αποτελέσματα στο κοινωνικό μας σύνολο και αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του πολιτισμού μας. Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον 15ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης είναι αφιερωμένες στον εθελοντισμό και την καθαριότητα, αφού ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι συστατικό στοιχείο του πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Η αυτόνομη αξία του περιβάλλοντος, η ανάγκη να το προστατέψουμε και να το διαχειριστούμε σωστά θα πρέπει να ξεπερνά όλες μας τις προσπάθειες για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής. Η καθαριότητα του Δήμου μας, και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά που επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία δημοτών και Δήμου. Η προσπάθεια για ένα καθαρό δήμο laikos-2και περιβαλλοντικά φιλικό προς όλους εμάς, δε σταματάει ποτέ. Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Δήμου στο προαύλιο του Δημαρχείου.

Τις αθλητικές πολιτιστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νεάπολης Κων/νος Καπελλάκης , ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ Αντωνόπουλος Βασίλης ,αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...