Νοέ   Δεκέμβριος 2023   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
«Η ταυτότητα της Λιμνοθάλασσας χάνεται»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΩΝ

Την Πέμπτη, 04/06/09, η Συνομοσπονδία Αλιέων Ελλάδας απέστειλε δελτίο τύπου με θέμα «Η ταυτότητα της Λιμνοθlimnoualassa-3άλασσας χάνεται» και αναφέρθηκε στο πρόβλημα των υπομεγεθών αλιευμάτων από το οποίο πλήττεται ιδιαίτερα η αλιεία των εσωτερικών υδάτων.

Με έκπληξη διαβάσαμε αναρτημένο κείμενο στην ιστοσελίδα www.messolonghinews.gr με το οποίο κάποιοι επιχειρούν  να χρησιμοποιήσουν το δικό μας κείμενο και να προβοκάρουν τις ενέργειες μας καθώς επίσης και τις σχέσεις των συλλογικών φορέων με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Όλοι γνωρίζουν ότι αρμοδιότητες του ΥΠΑΑ&Τ έχουν εκχωρηθεί στη Ν.Α και στη βάση αυτή η Ν.Α είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να κοινοποιεί τα σχετικά έγγραφα στους ενδιαφερόμενους και τα έγγραφα υπογράφονται κατά αυτόν τον τρόπο. Εκείνο που θα έπρεπε να απασχολεί τους συγκεκριμένους που αναφέρθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο θα έπρεπε να είναι οι ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν μετά τις 15 του μηνός προκειμένω όλοι μαζί, δημοτική αυτοδιοίκηση-νομαρχιακή αυτοδιοίκηση-βουλευτές-πολιτικά κόμματα, σε συνεργασία με τους συλλογικούς φορείς της αλιείας να μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε αυτή την πραγματική καταστροφή που αφορά τον τόπο μας, και που καταστρέφει τον αλιευτικό κλάδο και την ταυτότητα των δήμων Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιάδων.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ανεύθυνη μικροπολιτική προσέγγιση σημαντικών προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τη ζωή και το ψωμί εκατοντάδων οικογενειών και την ιστορία αυτού του τόπου.

Για άλλη μια φορά κάνουμε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση επειδή ο στόχος είναι κοινός, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη Λιμνοθάλασσα, τους ψαράδες και τις διατροφικές συνήθειες της τοπικής κοινωνίας.

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...