Νοέ   Δεκέμβριος 2023   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Δήμος Αγρινίουagrinio

Αλλαγές σε σχολικά κτίρια που είναι εκλογικά Τμήματα

    Ο Δήμος Αγρινίου σχετικά με τη διαδικασία των Ευρωεκλογών  κάνει γνωστό στους δημότες του ότι σύμφωνα με τον νόμο 2623/1998 ο πολίτης ψηφίζει αποκλειστικά στο Δήμο του οποίου είναι γραμμένος στα Δημοτολόγια.

      Οι Δήμοι σε συνεργασία και με το Υπουργείο Εσωτερικών  έχουν  προβεί  στην τελική εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων και πλέον έχουν συνταχθεί οι τελικοί εκλογικοί κατάλογοι σύμφωνα με τους οποίους θα γίνουν οι  εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού  Κοινοβουλίου στις 7 Ιουνίου 2009.

      Επισημαίνεται ότι στο Δήμο μας θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές σχετικά με τα καταστήματα ψηφοφορίας. Ειδικότερα  στην πρώην ενορία του Αγίου Χριστοφόρου και συγκεκριμένα επειδή  το   κτίριο που στεγάζονταν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου που  βρίσκεται στην  οδό Δωριμάχου  δεν λειτουργεί λόγω των φθορών που έχει υποστεί από τον σεισμό,  τα καταστήματα ψηφοφορίας  μεταφέρονται  εκεί που στεγάζεται και λειτουργεί πλέον  το 2ο  Δημοτικό Σχολείο,  δηλαδή  στην οδό Γούναρη  (κτίριο ιδιοκτησίας Παπακαμμένου). Όσον αφορά τα καταστήματα ψηφοφορίας που βρίσκονταν στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου στην οδό Γούναρη , επειδή το κτίριο χρησιμοποιείται ως βαθμολογικό κέντρο, τα  καταστήματα ψηφοφορίας  μεταφέρονται  στο  νέο κτίριο του 1ου Λυκείου Αγρινίου   που βρίσκεται στην οδό Αντύπα (είναι το  νέο κτίριο πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου ).

       Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική , ψηφίζουμε με την αστυνομική μας ταυτότητα ή το διαβατήριο  και οποιοσδήποτε δημότης θέλει να διευκρινίσει κάτι, μπορεί να προσέρχεται στα Δημοτολόγια του Δήμου μας για οποιαδήποτε πληροφορία (1ος όροφος, Γραφείο 9, τηλ.2641033939), που θα είναι ανοιχτά την Παρασκευή 5/6/2009 και  το απόγευμα , το Σάββατο  6/6/2009 από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και φυσικά την Κυριακή,  ημέρα των εκλογών .

       Επισημαίνεται ότι όσοι ψηφοφόροι έχουν διαφορετικά στοιχεία στην αστυνομική τους ταυτότητα και στους εκλογικούς καταλόγους πρέπει να ζητήσουν και να εφοδιαστούν έγκαιρα  πιστοποιητικά ταυτοπρο-σωπίας από τον Δήμο. 

      Το προσωπικό του Δήμου μας, αλλά και των Νομικών Προσώπων του,  θα απασχοληθεί στις εκλογές με εξειδικευμένη εργασία ο καθένας, διαθέτει  δε μεγάλη εμπειρία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών .

      Τέλος, όσοι έχουν προβλήματα με τα δικαιολογητικά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όπως αστυνομική ταυτότητα, εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν, πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας, κ.λ.π., θα πρέπει να τα τακτοποιήσουν και να  μην αφήσουν τις εκκρεμότητες αυτές για την τελευταία στιγμή , γιατί και οι ίδιοι θα ταλαιπωρηθούν και  δεν θα είναι δυνατόν  να  εξυπηρετηθούν  άμεσα. 

     Υπενθυμίζουμε ότι οι ψηφοφόροι μπορούν να πληροφορηθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω του portal του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.agrinio.gr (μάθε που ψηφίζεις)

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...