Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...

Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή κατά του Σαλμά.

Ο γιατρός Κώστας Παναγοδήμος απαντά στον Δημήτρη Σταμάτη εκ μέρους της... συζύγου του...

 stamaths-boylh
Διαστάσεις φαρσοκωμωδίας παίρνει όπως φαίνεται το θέμα που ενέκυψε με την δήλωση του βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη κατά του Μάριου Σαλμά, σχετικά με τις ενέργειες του Υφυπουργού Υγείας για την τοποθέτηση νέου διοικητή στο ΓΝ Μεσολογγίου. Να θυμίσουμε πως ο πρ. Νομάρχης επέκρινε με βαρείς χαρακτηρισμούς τον Υφυπουργό για τους χειρισμούς του στην τοποθέτηση του νέου Διοκητή, χωρίς όμως να κατονομάζει την επιλογή, ενώ πρότεινε για τη συγκεκριμένη θέση τον Αγρινιώτη ιατρό Βασίλη Μπαμπάτσικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη θέση του διοικητή στο Γ.Ν. Μεσολογγίου, προορίζονταν η κ. Τσέλιου-Παναγοδήμου, γεγονός που προφανώς εξόργισε τον βουλευτή. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται τελικά από τον ίδιο τον σύζυγο της κ. Τσέλιου, ιατρό κ. Παναγοδήμο, που χθες διένειμε δήλωση απαντώντας εκ μέρους της... συζύγου του, όπου και κατηγορεί για όψιμο ενδιαφέρον τον κ. Σταμάτη, ενώ εκφράζει μεταμέλεια που πολιτεύτηκε μαζί του στις Νομαρχιακές εκλογές. Να θυμίσουμε πως ο κ. Παναγοδήμος, όχι μόνον ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος στην τελευταία Νομαρχιακή θητεία του κ. Σταμάτη, αλλά έχουν και συγγενικές σχέσεις, μιας και ο βουλευτής, πάντρεψε το ζεύγος Παναγοδήμου.... Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός της δημόσιας επίθεσης του κ. Παναγοδήμου κατά του βουλευτή, τη στιγμή που ο κ. Σταμάτης ουδέποτε αναφέρθηκε στον ίδιο ή την σύζυγό του, αφού όπως αναφέραμε, πληροφορίες έφερναν την κ. Παναγοδήμου ως νέα διοικήτρια στο ΓΝ Μεσολογγίου.

H δήλωση του Μεσολογγίτη ιατρού, που πλέον περνά την υπόθεση και στη σφαίρα της παραπολιτικής, έχει ως εξής: 

«Στη ζωή μου πορεύομαι με ένα κώδικα αρχών και αξιών. Πορεύομαι επίσης και δρω με την κοινή λογική η οποία υπαγορεύει το αυτονόητο. Και ερωτώ πως είναι δυνατόν ένας βουλευτής όταν κάνει δημόσια δήλωση για ένα υφυπουργό και τον κατηγορεί να μην αναφέρει το λόγο, το ελάχιστο που έχει ως υποχρέωση. Πρώτη φορά εκδίδεται δελτίο  τύπου από βουλευτή που να κατηγορεί υφυπουργό της κυβέρνησης χωρίς να αναφέρει τα αίτια. Υπονοεί προφανώς ότι κάτι δεν έγινε σωστά στην τοποθέτηση της νέας διοίκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου(ΓΝΜ).Ως γιατρός που υπηρετώ στο νοσοκομείο δεν γνωρίζω να έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η παραίτηση του νυν διοικητού. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει την άγνοια του κ. Σταμάτη για τα θέματα του ΓΝΜ.
Όψιμο εξάλλου το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο νοσοκομείο που εργάζομαι ως γιατρός σε αυτό 20 χρόνια. αφού δεν πάτησε ποτέ το πόδι του ούτε ασχολήθηκε με τα προβλήματα του.
Ενδεχομένως η συμπόρευση μου μαζί του ως νομαρχιακός σύμβουλος να ήταν ατυχής.»

Κωστας Παναγοδήμος*
Αν. Διευθυντής Νεφρολόγος
Πρ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας
* O Κώστας Παναγοδήμος είναι ο σύζυγος της κ. Βένυς Τσέλιου - Παναγοδήμου, το όνομα της οποίας ακούστηκε ως αντικαταστάτρια του απερχόμενου Διοικητή του Γ.Ν Μεσολογγίου

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...