Νοέ   Δεκέμβριος 2023   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ

nea-smyrnhΕρχόμαστε και είμαστε χιλιάδες...

Απόφαση επιτέλους...

Το Σάββατο 23 Μαΐου ο αγώνας, από 5.500 εισιτήρια οι οπαδοί των δυο ομάδων.

Η ώρα της αλήθειας ήρθε για τον Παναιτωλικό.

Μετά από αναβολές και μαραθώνιες συνεδριάσεις, κυρίων λόγω των ενστάσεων των ανθρώπων της ΠΑΕ Ρόδος, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Β' και Γ' Εθνικής, αποφάσισε τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του μπαράζ ανόδου μεταξύ Ρόδου και Παναιτωλικού.

Να σημειωθεί πως ειδικότερα προχθές, οι υπεύθυνοι της Ροδίτικης ΠΑΕ επέμεναν ο αγώνας να διεξαχθεί στην Κρήτη, αλλά οι αρμόδιοι για την απόφαση συμφώνησαν στην... κοινή λογική. Έτσι αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23 Μαΐου, ενώ απέμεινε ως εκκρεμότητα το γήπεδο, όπου θα φιλοξενηθεί.

Εδώ υπήρχαν άλλου είδους δυσκολίες, μιας και η Αγρινιώτικη ΠΑΕ επέμεινε στο να εξασφαλισθεί χώρος που δεν θα αποκλείει χιλιάδες φιλάθλους του Παναιτωλικού. Τελικά επελέγη η λύση που από την αρχή ακούγονταν ως η πιο πιθανnea-smyrnh-2ή, αυτή δηλ. του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

 Έτσι, ο πλέον κρίσιμος αγώνας των τελευταίων ετών για τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαΐου, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η κάθε ομάδα θα προμηθευτεί από 5.500 εισιτήρια και όσα δεν μπορέσει να διαθέσει, θα πρέπει να τα παραδώσει την παραμονή του αγώνα, ώστε να διατεθούν και αυτά σε φιλάθλους που θέλουν να τον παρακολουθήσουν. Απομένει βέβαια η απόφαση αυτή να τηρηθεί από την Ρόδο, μιας και θεωρείται δεδομένο πως δεν θα έχει τέτοιον αριθμό φιλάθλων, ενώ αντίθετα ο Παναιτωλικός μάλλον θέλει περισσότερα εισιτήρια από τα 5.500 που του χορηγούνται.

Η διάθεση των εισιτηρίων στο Αγρίνιο τώρα, αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 με 20 Μαΐου, αφού πρώτα γίνουν οι συσκέψεις με την Αστυνομία για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα, ενώ ασφαλώς θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη και για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια που αναμένεται να επιστρέψει η Ρόδος.

Η κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, αλλά και από τους φίλους του Παναιτωλικού στην Αθήνα είναι πρωτοφανής και η ΠΑΕ καλείται να βρει τρόπους ομαλής διανομής των εισιτηρίων, όπως και διασφάλισης του τρόπου διανομής εισιτηρίων που θα επιστραφούν.

Ήδη, οργανωμένοι φίλαθλοι έχουν έρθει σε επαφή με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας και τον Δήμο Αγρινίου και έχουν αποσπάσει θετική απάντηση για την διάθεση από τους δυο  κορυφαίους Αυτοδιοικητικούς φορείς του νομού, λεωφορείων για τη μεταφορά φίλων του Παναιτωλικού στην Αθήνα.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...