Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

jpg-mesologgi 

Συνάντηση Αναγνωστόπουλου και αίτημα σε επιτελείς του Λιμενικού.

Το αίτημα της αναβάθμισης του Υπολιμεναρχείου Μεσολογγίου, σε Λιμεναρχείο έθεσε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Αναγνωστόπουλος στον Επιθεωρητή Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων του ΛΣ, Υποναύαρχο Γεώργιο Νάκο και στον Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του ΛΣ, Αρχιπλοίαρχο Δημήτριο Μπαντιά, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6/5, στο Δημαρχείο Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις για την καλύτερη παρουσία του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή καθώς και για την εξεύρεση νέου κτηρίου για την στέγαση των υπηρεσιών.

Από την πλευρά τους, τα υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού Σώματος κατανόησαν το αίτημα του δημάρχου για αναβάθμιση του Υπολιμεναρχείου Μεσολογγίου και δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τις προτάσεις στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είχαμε  τη δυνατότητα να συζητήσουμε με υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού Σώματος μια σειρά από θέματα αρμοδιότητας της Ακτοφυλακής.

Μετέφερα το αίτημα του δήμου μας για αναβάθμιση του Υπολιμεναρχείου που λειτουργεί στο Μεσολόγγι σε Λιμεναρχείο.

Ένα αίτημα που πλέον έχει ωριμάσει λόγω της λειτουργίας της Μαρίνας και κατά συνέπεια της αύξησης των σκαφών που θα ελλιμενίζονται στο λιμάνι της πόλης μας.

Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε άμεσα να εξευρεθούν οι απαραίτητες κτηριακές εγκαταστάσεις ώστε να γίνει η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ακτοφυλακής».

Στο Δήμο Μεσολογγίου ο Φάρος του Βασιλαδίου

Επίσης την περασμένη εβδομάδα υπεγράφη από το δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου το Πρωτόκολλο έγκρισης χρήσης του Φάρου στο Βασιλάδι μεταξύ του δήμου και της Υπηρεσίας Φάρων του ΥΕΝ.

Πρόκειται ουσιαστικά για την ικανοποίηση άλλου αιτήματος του δήμου Μεσολογγίου που είχε τεθεί στο ΥΕΝ και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ανάδειξή του σε τουριστικό αξιοθέατο του Μεσολογγίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...