Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα9737
mod_vvisit_counterΧθές10458
mod_vvisit_counterAll10964764
°F | °C
invalid location provided
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 20:12

Κατασχέθηκε πληθώρα παραποιημένων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων δικύκλων. 

Συνελήφθη ένας ημεδαπός και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και τριών συνεργών του κατά περίσταση, για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση και οπλοκατοχή.

Συνελήφθη χθες (1/12/2011) το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 21 ετών, και σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση σε βάρος του και τριών ημεδαπών συνεργών του, ηλικίας 16,15 και 14 ετών για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα την 28-11-2011 το πρωί, ο 16χρονος και ο 15χρονος αφαίρεσαν από έναν ημεδαπό ηλικίας 51 ετών μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.  

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους δυο δράστες, οι οποίοι τους οδήγησαν έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου όπου είχαν εγκαταλείψει το κλεμμένο δίκυκλο.

Στη δίκυκλη μοτοσικλέτα ο 16χρονος είχε τοποθετήσει διαφορετική εξάτμιση από την εργοστασιακή την οποία είχε προμηθευτεί κατόπιν ανταλλαγής εξαρτημάτων δικύκλων με τον 14χρονο.

Σε έρευνες που ενηργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου στις οικίες του 16χρονου και του 14χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν κινητήρες, εξατμίσεις, τροχούς μοτοσικλετών και πλαστικά εξαρτήματα δικύκλων για τα οποία δεν κατείχαν κανένα αποδεικτικό νόμιμης κατοχής ή κυκλοφορίας.

Παράλληλα κατά την έρευνα στην οικία του 16χρονου, συνεληφθη ο 21χρονος αδελφός του καθότι βρέθηκε να κατέχει μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα κατασχεμένα πειστήρια με προηγούμενες κλοπές οχημάτων.

Συνελήφθη ημεδαπή στον Άραξο που κατείχε και διακινούσε λαθραία τσιγάρα. 

tsigara.gif-2Κατασχέθηκαν 960 πακέτα τσιγάρων. 

Συνελήφθη χθες (01/12/2011) το απόγευμα, στον Άραξο Αχαΐας, από Αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Κάτω Αχαΐας και Βάρδας, μία ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 36 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν έρευνα σε παράπηγμα καταυλισμού, που διέμενε η 36χρονη όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 96 κούτες τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 36χρονης θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

 

Σύλληψη ημεδαπού για βιασμό 

Συνελήφθη χθες (30-11-2011) πολύ νωρίς το πρωί στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 27 ετών ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα κλοπής σε βάρος μιας 18χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη κατήγγειλε ότι προχθές (29-11-2011) νωρίς το πρωί  στη Πάτρα, μετά από νυκτερινή έξοδο με τον 27χρονο, αυτός μέσα στο σπίτι της, την βίασε και εν συνεχεία εξύβρισε και απείλησε τόσο αυτή όσο και μια 19χρονη φίλη της, που ήταν μπροστά στο περιστατικό ενώ φεύγοντας επιχείρησε να αφαιρέσει δυο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Η 19χρονη εξετάστηκε από αρμόδιο ιατροδικαστή.

Ο συλληφθεις οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενωπιον του κ. Ανακριτή.  

 

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη αλιεία στη λίμνη Τριχωνίδα.

  

Συνελήφθη σήμερα (2-12-2011) νωρίς το πρωί στη λίμνη Τριχωνίδα, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 45 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη αλιεία.

Ειδικότερα στα πλαίσια αντιμετώπισης της παράνομης αλιείας στη λίμνη Τριχωνίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, αστυνομική επιχείρηση με τη χρήση ταχυπλόου σκάφους και τη συμμετοχή Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς κατά την οποία συνεληφθη ο 45χρονος.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αλιευτικό σκάφος του 45χρονου καθώς και έντεκα λάμπες και έντεκα μπαταρίες τις οποίες χρησιμοποιούσε κατά την αλιεία.

Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.  

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης αλιείας, στη λίμνη Τριχωνίδα, πραγματοποιούνται συχνότατοι αστυνομικοί έλεγχοι στις παραλίμνιες περιοχές Ματαράγκα και Καψοράχη Αιτωλοακαρνανίας και έχουν βρεθεί έως σήμερα και κατασχεθεί ως πειστήρια, τα εξής :

  • Τέσσερις βάρκες.
  • Πενήντα δυο μπαταρίες αυτοκινήτων.
  • Είκοσι τρεις λάμπες.
  • Δεκαπέντε φιάλες υγραερίου.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν. 

Συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι δυο αλλοδαποί, με πλαστά χαρτονομίσματα. 

Κατασχέθηκαν συνολικά 25 πλαστά τραπεζογραμμάτια των 20 ευρώ. 

Συνελήφθησαν προχθές (30-11-2011) στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, εντόπισαν τους δυο αλλοδαπούς στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου να κατέχουν 25 συνολικά πλαστά τραπεζογραμμάτια των 20 ευρώ τα οποία επιχειρούσαν να διαθέσουν στην αγορά.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού. 

 

Συνελήφθη χθες (30/11/2011) αργά το απόγευμα στα Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα χθες (30/11/2011) το μεσημέρι στη Κερπίνη Καλαβρύτων, ο 33χρονος αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο πολύ κοντά στις σιδηροδρομικές ράγες του Ο.Σ.Ε., 64 τεμάχια ξύλινων στρωτήρων (σιδηροδρομικό υλικό).

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, βρήκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε οικόπεδο του 33χρονου τους 64 ξύλινους στρωτήρες που είχε αφαιρέσει και τον συνέλαβαν.

Το σιδηροδρομικό υλικό κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον Ο.Σ.Ε

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 33χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

 

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...