Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα58
mod_vvisit_counterΧθές2336
mod_vvisit_counterAll8768354
°F | °C
invalid location provided
Σπείρα εξαπατούσε ιερείς
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2011 05:00

Ένας 29χρονος από την Αμαλιάδα έπεσε στα χέρια  speiraτης αστυνομίας με τη κατηγορία της απάτης σε βάρος ιερέων.

Ο νεαρός είναι μέλος σπείρας, τα ίχνη των οποίων αναζητούνται... Ο συλληφθείς φόρεσε χειροπέδες τη στιγμή που βρισκόταν στο γκισέ της τράπεζας λίγο πριν εισπράξει το ποσό που είχε καταθέσει ένας ιερέας-θύμα του. Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα τέσσερα άτομα, κάτοικοι Αμαλιάδας, οι οποίοι κατάφερναν και αποσπούσαν διάφορα ποσά από συνταξιούχους κυρίως ιερείς, από διάφορες περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, δικογραφίες έχουν σχηματιστεί στη Λακωνία, τη Μεσσηνία, την Αργολίδα, την Αιτωλοακαρνανία, τη Φθιώτιδα, τη Θεσπρωτία και τον Πύργο!

newsbomb

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...