Ιαν   Φεβρουαρίου 2026   Μαρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1330
mod_vvisit_counterΧθές5860
mod_vvisit_counterAll9951979
°F | °C
invalid location provided
ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΚΤΩΝ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ

«Από την Ναύπακτο μsokosέχρι την Πάλαιρο, χρειάζεται η φροντίδα όλων μας», λέει ο νομάρχης.

Η εμπέδωση της συνεργασίας φορέων και πολιτών στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση στην μη ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων στις παραλίες του νομού, είναι δύο από τις βασικές επιδιώξεις  της δράσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας να καθαρίσει και φέτος τις ακτές όλου του νομού με ειδικά μηχανήματα.

Η εκστρατεία καθαρισμού των ακτών ξεκινά την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009 με τη συνεργασία των παράκτιων δήμων και σ' αυτή   την πρωτοβουλία ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος καλεί τον κάθε πολίτη να γίνει συμπαραστάτης «ώστε το φυσικό περιβάλλον του νομού να προστατευθεί για λόγους υγείας, αισθητικής και πολιτισμού».

«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας κaktesαι με διάφορες ενέργειες και έργα επιχειρούμε να απαλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία από ένα μεγάλο βάρος όπως αυτό της ανεξέλεγκτης ρίψης των απορριμμάτων.

Την εποχή αυτή δίνουμε βαρύτητα στον καθαρισμό των ακτών από τη Ναύπακτο έως την Πάλαιρο και χρειάζεται η φροντίδα όλων μας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Σώκος. 

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...