Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2254
mod_vvisit_counterΧθές3708
mod_vvisit_counterAll4968465
°F | °C
invalid location provided
Αυτοδιοικηση


AGRINIONEWS: Να παρέμβει Εισαγγελέας για τα γεγονότα στον ΑΣΤΑΚΟ!!
Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 18:08

 

Περισσότερα...
 
Προγράμματα Χρηματοδότησης
Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 17:37
Περισσότερα...
 
Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων
Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 17:31

 στη συμβολή των οδών Γρίβα και Μακρή. 

Περισσότερα...
 
Η «επανάσταση» του αυτονόητου
Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 18:56

karamitsopoulos-2.jpg-2

Πριν από 7 μήνες περίπου η «Συμμαχία Πολιτών» με ανακοίνωση στον τοπικό τύπο με τίτλο «Η γέφυρα της Αβώρανης σε κίνδυνο» και παρέμβαση σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας είχε αναδείξει με όση δύναμη μπορούσε το σοβαρό πρόβλημα της γέφυρας της Αβώρανης.

Για αυτό είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που η νέα Περιφερειακή Αρχή αμέσως μόλις ανέλαβε ασχολήθηκε με την αποκατάσταση των ζημιών στα πέλματα της γέφυρας, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πριν και το μετά φαίνονται ολοκάθαρα στις παρακάτω φωτογραφίες από τον φακό του ακούραστου Γιάννη Γιαννακόπουλου που προσέφερε σημαντική βοήθεια στο θέμα.

Τα εύσημα ανήκουν στον νέο Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του. Ευχόμαστε από καρδιάς για το καλό της περιοχής μας να ισχύει ότι «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί».

Η αποκατάσταση των ζημιών στα πέλματα της γέφυρας ώστε να γίνεται με ασφάλεια η διέλευση από οχήματα και πεζούς θα ήταν κάτι αυτονόητο που δεν θα έπρεπε να τύχει ιδιαίτερης αναφοράς αν δεν βρισκόμασταν στην Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία. Όταν όμως το αυτονόητο παραμένει ζητούμενο, έστω και αν ήταν αίτημα της κοινωνίας για χρόνια και βρίσκει τη λύση του τότε ναι είναι άξιο αναφοράς.

Όπως άξια αναφοράς θα είναι ότανολοκληρωθούν δεκάδες απολύτως απαραίτητα για την κοινωνίαέργα που θα έπρεπε να ήταν έτοιμα χθες αλλάπεριμένουν καρτερικάτην υλοποίηση τους.

Ίσως τελικά μια«επανάσταση»του αυτονόητου για τις ανάγκες της κοινωνίας να είναι η μόνη «επανάσταση»που έχουμε ανάγκη σήμερα.

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου

Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών»

Γέφυρα της Αβώρανης πριν

 
Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 18:51
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL