Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1780
mod_vvisit_counterΧθές3116
mod_vvisit_counterAll4712222
°F | °C
invalid location provided
Ευρωκοινοβούλιο


Η Ελλάδα οφείλει να πρωτοπορήσει στην άρση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσία
Κυριακή, 29 Μάιος 2016 20:47

Ο Νότης Μαριάς με αφορμή την επίσκεψη Πούτιν επαναφέρει την κατάργηση της βίζας για ρώσους τουρίστες και την άρση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της ΡωσίαςΓια την επίσκεψη Πούτιν σε Αθήνα και Άγιο Όρος αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξή του στον Lamiafm1  ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Μεταξύ άλλων ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι η Ελλάδα οφείλει να πρωτοπορήσει στην άρση των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας, κυρώσεις που ως γνωστόν έχουν καταστρέψει την Ελληνική αγροτική οικονομία. Υπενθύμισε ότι τόσο ο Α. Σαμαράς όσο και ο Α. Τσίπρας δυστυχώς ευθυγραμμίστηκαν με τα «γεράκια» των Βρυξελλών και συμφώνησαν επανειλημμένα στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας, κυρώσεις που μπορούσαν να επιβληθούν μόνο με την ομόφωνη απόφαση όλων των κρατών –μελών της ΕΕ.
Με δεδομένη την πρόθεση της Ρωσίας να στηρίξει τον Ελληνικό τουρισμό ο Νότης Μαριάς επανέφερε για μια ακόμη φορά το επίκαιρο ζήτημα της κατάργησης της βίζας για ρώσους τουρίστες.
Δεν είναι δυνατόν είπε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής  η ΕΕ να δρομολογεί κατάργηση της βίζας για ουκρανούς, κοσσοβάρους και τούρκους και να συνεχίζει για καθαρά πολιτικούς λόγους την επιβολή βίζας σε ρώσους τουρίστες με αποτέλεσμα να βλάπτεται ανεπανόρθωτα ο Ελληνικός τουρισμός.
Ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις πρέπει να οικοδομηθούν από τα κάτω με κύριους άξονες την Ορθοδοξία και τη διεύρυνση των σχέσεων της Ελληνικής και Ρωσικής κοινωνίας, ενώ επισήμανε ότι οι συμφωνίες στον ενεργειακό τομέα είναι σημαντικές και η Ελληνική πλευρά πρέπει επιτέλους να απεγκλωβιστεί από τη μέγγενη της τρόικας και των μνημονίων και να ακολουθήσει μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική με γνώμονα το εθνικό συμφέρον ιδίως τώρα που η Ρωσία βρίσκεται σε ρήξη με την Τουρκία.
Οι σχέσεις μας με τη  Ρωσία, κατέληξε ο Νότης Μαριάς, πρέπει να είναι ισόρροπες και να στηρίζονται στο αμοιβαίο όφελος και στον σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων κάθε πλευράς.
Ακολουθεί το

 
Νότης Μαριάς προς Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής:
Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 16:33

 Να παραμείνει ανοικτή και να μην κλείσει η Αναφορά των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης για τις Γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις.

Περισσότερα...
 
Μ. Σπυράκη προς Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 16:07


«Η νομιμοποίηση Δημοσίων Υπαλλήλων που διορίστηκαν

Περισσότερα...
 
Κατεπείγουσα ερώτηση Ε. Καϊλή
Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 16:03

 στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη θέσπιση του αυτόματου μηχανισμού περικοπής δαπανών

Περισσότερα...
 
Τζιάνι Πιτέλα:
Δευτέρα, 23 Μάιος 2016 21:19

Στήριξη στην Ελλάδα με ιδιαίτερη αναφορά στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Κοιλάδας του Αχελώου.

PITTELLA ACHELOOS-VALLEY-0

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL