°F | °C
invalid location provided
Αθλητισμός


1ος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ TAEKWON DO

ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Περισσότερα...
 
«ΠΕΤΑΞΕ»

 ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Περισσότερα...
 
Παναιτωλικός

Ήττα 2-1 από τον Διαγόρα

Περισσότερα...
 
ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Επιτέλους

koyshs-1

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο δήμαρχος Αγρινίου, κατά τη διάρκεια των διήμερων αθλητικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Μιχάλη Κούση.

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με την μαζική συμμετοχή του κόσμου, στέφθηκε ο 3ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Μιχάλης Κούσης» που διοργανώθηκε την Κυριακή 21 Μαρτίου.

Έτσι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το διήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων που καθιέρωσε κάθε χρόνο η δημοτική αρχή, προκειμένου να τιμήσει τον κορυφαίο Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Δήμο Αγρινίου με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των Συλλόγων στίβου της περιοχής και συμμετείχαν τριακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα καθώς και βετεράνοι αθλητές αλλά και Σύλλογοι δρομέων υγείας.

Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Τούσε Κων/νος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με επίδοση 1.06.59 και στις γυναίκες η Δημάκη Ντενίζ του Ιλισού με επίδοση 1.19.19

Ο Δήμαρχkoyshs-2ος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός μετά την απονομή των μεταλίων στους νικητές αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον

αθλητή Κων/νο Τούσε που κατέκτησε την πρώτη θέση.

«Διοργανώσαμε και φέτος για τρίτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τον τρίτο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το Μιχάλη Κούση.

Στόχος του Δήμου Αγρινίου είναι να καθιερωθούν οι αθλητικές αυτές εκδηλώσεις ως μόνιμος και σταθερός αθλητικός θεσμός και να εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια σε εκδηλώσεις διεθνούς φήμης και κύρους αντάξιες του ονόματος του Μιχάλη Κούση.

Χωρίς να θέλω να παραβλέψω τη συμμετοχή στον αγώνα όλων των άλλων αθλητών και αθλητριών, θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στο νικητή του ημιμαραθωνίου τον Κων/νο Τούσε.

Είναι μέλος οικογένειας οικονομικών μεταναστών που ήρθαν στην πόλη μας, η οποία τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή γιατί είμαστε φιλόξενη πόλη. Εδώ μεγάλωσε, εδώ πήγε σχολείο και εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό.

Η νίκη του στον αγώνα σημειώθηκε σε μια περίοδο με ιδιαίτερο συμβολισμό γιατί αποδεικνύει την αναγκαιότητα της ισότιμης ένταξης των οικονομικών μεταναστών, ζήτημα που αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση με το νόμο που ψηφίστηκε πριν από λίγες μέρες. »  

Οι αθλητικές εκδηλώσεις άνοιξαν το Σάββατο 20 Μαρτίου με την τελετή βράβευσης αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, καθώς και με τα εγκαίνια έκθεσης αθλητικών τεκμηρίων και ενθυμημάτων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του κλειστού γυμναστηρίου στην αερογέφυρα  σύμφωνα με την διαβεβαίωση που έχει από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή.

«Η πόλη μας μια πόλη με ιστορία και παράδοση στον αθλητισμό δεν διαθέτει τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές με ευθύνη της εκάστοτε κεντρικής εξουσίας.

Πρέπει λοιπόν koyshs-3συνεχώς να απαιτούμε και να διεκδικούμε τη δημιουργία υποδομών που δικαιούται να έχει αυτή η πόλη. Νομίζω ότι πείσαμε τη σημερινή κεντρική εξουσία και η διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα δημοπρατήσει την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου στην αερογέφυρα.

Ταυτόχρονα ως δημοτική αρχή παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία για τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης κατασκευάζουμε ήδη ένα μικρό αθλητικό κέντρο στην περιοχή του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου, το οποίο περιλαμβάνει γήπεδο 5x5 και γήπεδο μπάσκετ ενώ δημοπρατήσαμε το έργο για την αναβάθμιση του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.»

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση είναι οι εξής: από τον κλασικό αθλητισμό Τούσε Κωνσταντίνος, Αυφαντόπουλος Αλέξανδρος, Ζαπαντιώτη Ελευθερία, Δημητρίου Δημήτριος, Μουρτζιάπης Κωνσταντίνος, Παπουτσής Δημήτριος, Τσεκούρας Γεώργιος, Θεοδωροπούλου Κατερίνα, Σταύρου Ρούλα και Τασούλα Ελένη-Κων/να.

Από το TAEKWON DO Λαχανά Ειρήνη, Μαλτέζος Απόστολος, Μαλτέζου Χριστίνα, Γαλαζούλας Κων/νος, Καλλιφώνης Χριστόφορος, Φράγκος Γεώργιος, Κακαρέλης Νικόλαος και Αντωνακόπουλος Βασίλειος.

Από το KANOE KAYAK ΣΛΑΛΟΜ ο Θανάσης Γιαννόπουλος.

Από την Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου η Κακαμπούκη Ελένη και από την κολύμβηση ο Παλιογιώργος Γεώργιος.  

  

 
Παναιτωλικός

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΑΚΟΥ

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL