Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα582
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145880
°F | °C
invalid location provided
Κοινωνία
Tιμητική εκδήλωση για τους απερχόμενους Δασκάλους

-   Νηπιαγωγούς από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου - Θέρμου.

Περισσότερα...
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Έκφραση θερμών ευχαριστιών»

Περισσότερα...
 
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Επιτυχίες του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου στο Μεσολόγγι peripoliko

Περισσότερα...
 
ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

 

 papastrateia-3

 ΤΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ 

 

Όταν οι ποιότητες στην ανθρώπινη συμπεριφορά γίνονται δυσδιάκριτες, βρίσκει χώρο η ιδιοτέλεια, ο ατομισμός και όλα τα αρνητικά της βιοδομής του ανθρώπου στοιχεία να αναδειχτούν προκλητικά και απροσχημάτιστα

Με την ευκαιρία των εγκαινίων των ανακατασκευασμένων πλέον Παπαστρατείων Εκπαιδευτηρίων ως πρώην Δ/ντής του Παπαστρατείου Γυμνασίου αισθάνομαι την ανάγκη και υποχρέωση να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια τους συντελεστές της προσπάθειας που ήταν :

1. Ο σύλλογος των καθηγητών του Παπαστρατείου Γυμνασίου με τον Δ/ντή του Δένδια Παύλο που σχοινοβατώντας μεταξύ νόμιμων και παράνομων ενεργειών πήραν το ρίσκο αγνοώντας την κακοβουλία, ιδιοτέλεια και τα άλλα αρνητικά στοιχεία της βιοδομής του ανθρώπου και κατέφεραν να κάμψουν την άρνηση των θεσμικών υπευθύνων για την πραγματοποίηση της ανακατασκευής των εκπαιδευτηρίων.

2. Το δεκαπενταμελές  που κάτω από τη διακριτική εποπτεία του συλλόγου των καθηγητών και την άριστη συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων διαχειρίστηκαν το αίτημα της ανακατασκευής με τον καλύτερο τρόπο.

3. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με πρόεδρο τον κ. Σεϊτανίδη Θεόδωρο και τη κ. Κορδάτου Ελένη ως αντιπρόεδρο που εξήντλησε και πολλές φορές ξεπέρασε τις θεσμικές του δυνατότητες προκειμένου να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός στη διεκδίκηση ικανοποίησης του αιτήματος.

4. Ο κ. Σακκάς Ιωάννης πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Παπαστρατείου Γυμνασίου που πρόθυμα διέθετε το χρόνο του το κύρος και τις νομικές του συμβουλές για την πραγμάτωση του στόχου.

5. Άφησα τελευταίο τον κ. Μπενέκο Βασίλειο δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Αχελώος TV, γιατί η συμβολή του ήταν καταλυτική. Ίσως χωρίς την αρωγή του με την ανάδειξη μέσα από την εκπομπή του, της επικινδυνότητας για την ασφάλεια των μαθητών του κτιρίου και την πρόκληση δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων για την ανάγκη παρέμβασης το ταχύτερο δυνατόν, η όλη προσπάθεια θα σπαταλιόταν ατελέσφορα.

Σίγουρα όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια ξέραμε ότι η πίστη καρπίζει ελπίδα, κομίζει ενθουσιασμό, στοιχείο απαραίτητο και αποτελεσματικό για την επιτυχία του στόχου, δεν μας διαφεύγει όμως και η διαπίστωση του Wittgenstein ότι κάθε σοβαρό πρόβλημα η αβεβαιότητα φτάνει ως τις ρίζες του προβλήματος και πίσω του κρύβεται η μικρότητα του ανθρώπου.

Θέλω να πιστεύω ότι η εξωθεσμική αυτή παρέμβασή μου (καθ' ότι συνταξιούχος) θα τύχη της κατανόησής σας και δεν θα εκληφθεί ως ιδιοτελής οικειοποίησης της προσπάθειας, αλλά θα αναγνωρισθεί η ειλικρινής πρόθεσή μου να ευχαριστήσω εκείνους που μαζί μου πετροβολήθηκαν επειδή διεκδίκησαν με πάθος την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των ίδιων και των μαθητών των και αγνοήθηκαν.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Πρώην Δ/ντής Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου

    

 
Ο άρτος στη ζωή μας

Η Χριστιανική Αλήθεια

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 2311 2312 2313 2314 2315 2316 2317 2318 2319 2320 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...