Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Ντόρα-Νίκος παράτολμες αποφάσεις
Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 18:59

Χρονογράφημα

                                                                                                                                   Ο Δίας έριξε τις αστραπές του

Κανένας δεν το περίμενε, καμμία υπηρεσία πληροφοριών δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση. Πρώτη εξεπλάγη η Καγκελάριος Μέρκελ και αργότερα η Βασίλισσα της Αγγλίας. Η CIA  στο Langley της Virginia κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, χαμπάρι δεν είχαν πάρει. Κι όμως, οι διεργασίες στο εσωτερικό της Ελλάδος λειτουργούσαν υπογείως όλο το εικοσιτετράωρο, κανείς δεν κοιμόταν, όλοι επί ποδός! Η πρώτη είδηση ήταν συστοιχία κεραυνών στην εποχή των μουσώνων: Η Ντόρα υποψήφια στα πατρογονικά Χανιά! Μείναμε όλοι ενεοί, κατάπληκτοι, άναυδοι, κεραυνοχτυπημένοι. Άκου στα Χανιά! Και όμως, ήταν αλήθεια, ευθεία βολή κατά των νομοτελιακών οικογενιακών παραδόσεων και αρχών. Η Ντόρα εγκαταλείπει την πρώτη Αθηνών και ζητά τον επιούσιον από τους περισσότερο φιλότιμους Χανιώτες. Από την περιοχή του Κισσάμου και της Παλιόχωρας θα βιοπορισθεί από τούδε και εις το διηνεκές, και όσο μας επιτρέψει η θεία χάρις, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Ουδέποτε μας εγκατέλειψε σε όλο το μέγεθος που έχει το επαρκές σόϊ μας. Τεθνεότες Βουλευτές και επερχόμενοι σωτήρες πέραν πάσης προσδοκίας.

Είχαν κρυφίως διαπιστωθεί κάποιες δυσαρέσκειες εκ μέρους κάποιων ψηφοφόρων της Πρωτευούσης με άξονα το μεγάλο βάρος που έφερε η Πρωτεύουσα στις μισθολογικές δαπάνες υπέρ της ανωτέρω οικογενείας. Η Ντόρα, ως ευαίσθητος χαρακτήρ διέγνωσε το δίκαιο των ψηφοφόρων και μετάφερε το βάρος των χρηματοδοτήσεων νοτιότερα, εκεί όπου η αντίσταση του ’40 έδειξε την λεβεντιά της. Ήταν καιρός να την δείξει εκ νέου και στον χρηματοπιστωτικό τομέα.  Η πράξη αυτή της Ντόρας χαρακτηρίζεται διεθνώς ως γενναία και ως πράξης αυταπάρνησης, ομοία με αυτής του Αρταφέρνη!! Οι περσικοί πόλεμοι μας δικαιώνουν. Εκ βάθους καρδίας ας ευχηθούμε τις υψηλότερες των πωλήσεων από την καινούρια της διευθυντική θέση.

Ο άλλος κεραυνός του Βασιλιά των Θεών Δία έπεσε μεσούσης της νυκτός πάνω σε δικαίους και αδίκους. Πεταχτήκαμε απάνω από την χλαπαταγή. Ο Νίκος Παπανδρέου, ναι, ο Νίκος το τόλμησε! Κανένας άλλος δεν θα είχε το κουράγιο να βάλει το μαχαίρι τόσο βαθιά. Ναι, μάλιστα, το είπε, να ξαναβάλουν σαν σύμβολο του κόμματος τον ήλιο του Πασόκ. Αυτό πιά δεν είναι πρόταση, είναι επανάσταση, είναι κατακλυσμός, είναι η Οκτωβριανή επανάσταση, είναι η ανάσταση του Ιλιτς Βλαντιμίρ Λένιν.

Οι αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών όλων των χωρών διώκονται αυτεπαγγέλτως με βαριές κατηγορίες. Εάν επανέλθει ο Πράσινος ήλιος θα κινδυνεύσει άμεσα η Βιομηχανική παραγωγή της Σουηδικής Volvo και της Αμερικανικής Caterpillar. Θα πέσουν οι τιμές στα σαγκουίνια και στο μαλλί της γριάς.  Ο Νίκος έπρεπε να το σκεφθεί καλά πριν το προτείνει, τώρα είναι πολύ αργά πλέον για την Πέμπτη Γαλλική Δημοκρατία, Η Σκωτία θα ζητήσει της ανεξαρτοποίησή της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Νίκο και Ντόρα λειτουργήσατε απερίσκεπτα, ενδέχεται την επιπολαιότητά σας να την πληρώσει ο λαός των Ινδιών και των Σεϋχελλών . Δυστυχώς!!!!!!!

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...