Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Μια διαδραστική εκδήλωση για τους νέους... με τους νέους -
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 21:50


Στείλτε ερωτήσεις

 

Δευτέρα 18 Μαρτίου, στο Θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115, Αθήνα), στις 19:30, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συνομιλήσει με νέους για τα προβλήματά τους, το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η ανοιχτή εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, με στόχο να αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα και οι ανησυχίες της νέας γενιάς, από τους ίδιους τους νέους και όχι εξ ονόματός τους.

Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από την παρουσία τους στην εκδήλωση, μπορούν να στείλουν και ερωτήσεις στη διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ώστε να συζητηθούν και να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα.

«Είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους, που είναι και οι πιο αδικημένοι στην ΕΕ, όχι μόνο στην Ελλάδα», δήλωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Στέλιος Κούλογλου και σημείωσε: «Είς βάρος τους πραγματοποιείται ένα έγκλημα: Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια γενιά μοιάζει καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από τις προηγούμενες. Με το δίκιο τους οργίζονται. Για αυτό πρέπει να ρίξουμε γέφυρες συμφιλίωσης με τη νέα γενιά, να επεξεργαστούμε πολιτικές για το μέλλον των νέων που θα τους επαναφέρουν πάλι στο επίκεντρο».

«Έχω κάνει αρκετές εκδηλώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους Έλληνες νέους, παρουσιάζοντας τα λαμπρά παραδείγματα που κερδίζουν βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως και παραδείγματα νεανικής επιχειρηματικότητας από ανθρώπους που, μέσα στην κρίση, έστησαν επιχειρήσεις που στάθηκαν στα πόδια τους. Οργανώνω, λοιπόν, αυτή την εκδήλωση την Δευτέρα, με θέμα τα προβλήματα των νέων στην Ελλάδα που είναι σημαντικά, και ζήτησα από τον πρωθυπουργό να απαντήσει στις ερωτήσεις τους», ανέφερε ο κ. Κούλογλου εξηγώντας ότι «θα είναι μια διαφορετική, διαδραστική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν νέες και νέοι από όλη την Ελλάδα».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...