°F | °C
invalid location provided
Παναιτωλικός - Άρης 1-3
Σάββατο, 23 Ιούλιος 2011 05:00

 

Δυνατό τεστ το φιλικό στο Καρπενήσιpanatolikos

Τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 3-1 πήρε ο Άρης σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζονται, με τους «κίτρινους» να... καθαρίζουν το ματς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς, με τον Καστίγιο να «ανοίγει» το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός, όμως, κατάφερε να αντιδράσει πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο 25' η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε πέναλτι και ο Ρότσα ανέλαβε την εκτέλεσή του, στέλνοντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, κάτι που δεν επέτρεψε στην αναμέτρηση να έχει ρυθμό. Ο Άρης, πάντως, κατάφερε να πάρει τη νίκη με δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε! Συγκεκριμένα, στο 84' ο Αγγελούδης έβαλε τους «κίτρινους»μπροστά στο σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τόχα.

 

Τεννές: «Δεν έχουμε βάθος»

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ο Μπάμπης Τεννές είδε τον Παναιτωλικό να ηττάται με 1-3 από τον Αρη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, σημείωσε ότι ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε καλό δρόμο μεν, ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν διαθέτει το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ του.

«Το πρώτο φιλικό μου έδειξε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όπως φάνηκε στα εξήντα λεπτά που χρησιμοποιήθηκαν επαγγελματίες», σχολίασε αρχικά ο Ελληνας προπονητής και κατέληξε:.

«Το δεύτερο είναι ότι η ομάδα μας δεν έχει το απαιτούμενο βάθος και από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι κάποιοι ερασιτέχνες παίκτες που τους έχουμε στην προετοιμασία, παρά τη φιλότιμη προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο φιλικό. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα, θέλουμε και προσθήκες».

ΆΡΗΣ: Βελλίδης (90' Καράδαης), Βανγκέλι (56' Κασναφέρης), Μίσελ (77' Αγτζίδης), Λαζαρίδης (69' Παπαζαχαρίας), Κοτσώνης (46' Γιαννίτσης), Φατί (78' Αγγελούδης) , Νέτο (56' Σακάτα), Καστίγιο (78' Γιαννιώτας), Καπετάνος (Τόχα 46'), Σολτάνι (63' Κανούλας), Τσέζαρεκ (63' Οικονομόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο (46' Μπαμπανιώτης), Ρότσα(74' Κούσης), Γκόλιας (63' Σαμαράς), Αναστασιάδης ( 46' Κουτρομάνος), Γούσας, Μουμίν(46' Δέντσας), Θεοδωρίδης(46' σαραγόσα), Μπουμάλ(69' Μεταξούλης), Καμαρά (46' Καραμαλίκης), Παλαιολόγος (46' Πασάς), Εντζεγκουέλε (87' Αναστασιάδης)

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...