Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1731
mod_vvisit_counterΧθές6042
mod_vvisit_counterAll7208643
°F | °C
invalid location provided
Πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ  θα υλοποιήσει πρόγραμμα γεωργικprobataής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένο στις Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών (έναρξη 04/07/2011, λήξη 01/08/2011) με θέμα «ΖΩΪΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ».

Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο πρόγραμμα κατάρτισης, θα πρέπει έως την 01/07/2011 (ημέρα και ημερομηνία), να επικοινωνήσουν με την/τον υπεύθυνη/νο κατάρτισης και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.

Ο Υπεύθυνος Κατάρτισης

ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ