°F | °C
invalid location provided
Ο Ανρί Καμαρά στο ρόστερ του Παναιτωλικού

Ο Ανρί Καμαρά έχει υπογράψει από το μεσημέρι της Κυριακής  μονοετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, αλλά φαίνεται πως στο Αγρίνιο... έχουν πάρει φόρα. Κάθε άλλο παρά έκπληpanaitolikosξη θα είναι, αν αυτές τις μέρες προστεθεί στο ρόστερ των κυανοκίτρινων ένας ακόμα καινούριος ποδοσφαιριστής.

Δεν πρόκειται μόνο για τον Κοβάσεβιτς, ο οποίος δεν απάντησε και ζήτησε παράταση, αλλά στον Παναιτωλικό δεν είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν για πολύ. Παράγοντας της ομάδας του Αγρινίου είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε πως θα έρθει ο Κοβάτσεβιτς, αλλά αν δεν θέλει υπάρχει εφάμιλλη εναλλακτική λύση και προχωράμε...».

Ταυτόχρονα οι άνθρωποι του Παναιτωλικού φαίνεται πως κάτι ακόμα περιμένουν, αφού όπως αναφέρθηκε και την Παρασκευή αρχίζουν σιγά- σιγά να «κλείνουν» τις εκκρεμότητες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Απόδειξη η περίπτωση του Καμαρά, με τον οποίο θα μπορούσαν να έχουν συμφωνήσει νωρίτερα, μιας και προτιμούσαν (σύμφωνα με δηλώσεις) ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας. Ωστόσο υπάρχουν προσδοκίες από τον Σενεγαλέζο, ενώ πρώην συμπαίκτης του στον Ατρόμητο έλεγε στον ποδοσφαιριστή Μάκη Μπελεβώνη «θα βοηθήσει τον Παναιτωλικό, ίσως περισσότερο απ' ότι τον Ατρόμητο στον οποίο είχε και ένα στάδιο προσαρμογής».

Όσον αφορά τον Μπελεβώνη πάντως, αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο - εν λευκώ- μέσα στην εβδομάδα για να ολοκληρώσει την καριέρα του με τον Παναιτωλικό στην Super League. Συνοψίζοντας, την Δευτέρα θα τελειώσει το θέμα του Κοβάτσεβιτς, αλλά συνάμα αναμένεται και νέα άφιξη ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες: Contra.gr

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...