Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα178
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8056957
°F | °C
invalid location provided
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ελιά και το λάδι είναι τα κύρια προϊόντα της περιοχής Τριχωνίδας,  Πρέπει να αναλυθεί μία πρωτοβουλία για να διασφαλιστούν, να προωθηθούν αυτά τα προϊόντα, να δοθούν ερεθίσματα στους αγρότες ώστε να στραφούν στη Βιολογική καλλιέργεια της ελιάς, εκτιμώντας την ωφέλεια που θα προκύψει από την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση αυτών των προϊόντων. Είναι γνωστό ότι η συνεργασία του πρώην Δήμου θεστιέων με το Πανεπιστήμιο Πάτρας έχει αποδώσει καρπούς για αυτό και τα πολλά βραβεία στα ελαιοκομικά προϊόντα, στα τόσα λίγα χρόνια συνεργασίας. Το Βιολογικό ελαιόλαδο «ΑΘΗΝΑ» έλαβε πάμπολες διακρίσεις τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε διεθνές. Είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητα σημαντικό το οποίο πρέπει να το συνεχίσουμε προς όφελος όλης της κοινωνίας, ειδικά τώρα σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Τραπεζιώτη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Βιοτριχωνΐδας η οποία πρόσφατα συστήθηκε και της οποίας είμαι μέλος, Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Πανεπιστήμιο Πάτρας πού είναι πάντοτε αρωγός σ* αυτή την προσπάθεια μας, ιδιαίτερα την κ. Αθηνά Θεοδαροκοπούλου Ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών,

Μετά τιμής Δημήτρης Σιαδήμας.