Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα185
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8056964
°F | °C
invalid location provided
ΑΡΓΥΡΟΣ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

 

σε παραγωγό από το Παναιτώλιο Τριχωνίδας για το βιολογικό ελαιόλαδο  

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, σε πείσμα της δυσμενούς συγκυρίας, η 4η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2011, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου τον Απρίλιο στο Expo Athens Ανθούσα-Αττικής.viologiko-elaiolado

Οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης ξεπέρασαν τα 4500 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είχαν δε την ευκαιρία να δουν από κοντά ελαιουργικά μηχανήματα, εξοπλισμό τυποποίησης ελαιολάδου, μηχανήματα εμφιάλωσης και συσκευασίας, τυποποιητικές εταιρείες με τελικό προϊόν.

Η ικανοποιητική προσέλευση και οι θετικές αξιολογήσεις από εκθέτες και επισκέπτες αποδεικνύουν ότι η έκθεση αυτή, έχει πια καταξιωθεί στην συγκεκριμένη αγορά σαν την μοναδική επαγγελματική έκθεση του κλάδου, σαν το ετήσιο ραντεβού της αγοράς της ελαιοκομίας. Συγχρόνως με την έκθεση, πραγματοποιήθηκαν για 4η χρονιά και οι δυο διαγωνισμοί ΚΟΤΙΝΟΣ 2011.

Η ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αθηνά Θεοδωρακοπούλου παραλαμβάνει το βραβείο

Ο Δημήτρης Σιαδήμας ο οποίος καλλιεργεί τα κτήματά του στο Παναιτώλιο  Τριχωνίδας υπό τις οδηγίες, τις κατευθύνσεις και την εποπτεία του Πανεπιστημίου Πατρών παρήγαγε ένα προϊόν το  οποίο  έχει λάβει πολλές διακρίσεις για την άριστη ποιότητα του και σε αυτόν το διαγωνισμό στην 4η Μεσογειακή έκθεση ελιάς και ελαιολάδου Ελαιοτεχνία 2011 βραβεύτηκε  με τον αργυρό κότινο.