Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1799
mod_vvisit_counterΧθές4391
mod_vvisit_counterAll7496072
°F | °C
invalid location provided
H Χριστιανική Αλήθεια

 

Μαζί με τον Κύριον

Του συνεργάτη μας Χριστοφ. Κ. Διδασκάλου, Θεολόγου

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός θέλει  να είμαστε μαζί του. Να είμαστε κοντά του. Ο βασικός σκοπός της παρουσίας του στη γη μας ήταν και είναι η σωτηρία μας και παραμονή μας κοντά του. Να  είμαστε μαζί με τον Κύριο.

Αλήθεια τι μεγάλη τιμή είναι να είμαστε  μαζί με τον Κύριο Ιησού Χριστό. Αν κάποια στιγμή κάποιο πρόσωπο υψηλής κοινωνίας συνδεθεί  μαζί μας, νοιώθουμε τη σύνδεση  αυτή ωε την μεγαλύτερη τιμή. Τώρα που ο Χριστός συνδέεται μαζί μας πόσο πρέπει να νοιώθουμε τιμή και ευτυχία.

Όμως για να είμαστε μαζί με τον Κύριο και ο Κύριος μαζί μας πρέπει να πιστεύουμε απόλυτα εις αυτόν. Να πιστεύουμε ότι είναι του Θεού Υιός και στο έργο του της σωτηρίας και της αγιότητος. Να μην αντιτιθέμαστε. Και αντιτιθέμενοι να μην αφήνουμε τους άλλους συνανθρώπους μας να έρχονται κοντά Του και να είναι μαζί Του.  Την άποψη αυτή εκφράζει ο ίδιος ο Κύριος: Εκείνος που δεν είναι με όλη του την καρδιά μαζί μου, είναι εναντίον μου. Και εκείνος πάλι απομακρύνει από κοντά μου τους άλλους είναι πάλι εναντίον μου « ο μη ών μετ΄εμού κατ΄εμού εστί και ο μη συνάζων μετ΄εμού σκορπίζει»(λκ. Ια΄23).

Μαζί με τον Κύριο ας προσπαθούμε να είμαστε  όσο ζούμε. Να είμαστε μαζί Του για να είμαστε οι τέλειοι άνθρωποι κατά Θεόν. Και έτσι να δημιουργείται μια Χριστιανική , θεία κοινωνία και αυτή η κοινωνία να μας προσφέρει την απόλυτη τιμή και ευτυχία. Το πλήρωμα αυτής της τιμής και της ευτυχίας θα πληρωθεί τελείως στον ουρανό κατά τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου  που θα έλθει όπως θα ακούσουμε την Κυριακή της Απόκρεω να μας κρίνει και θα μας έχει πάντα μαζί του στον ουρανό, στη βασιλεία Του.

Αγαπητοί αναγνώστες, ας είμαστε μαζί με τον Κύριο στη γη και μαζί Του στον ουρανό, στη βασιλεία του Θεού.