Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα64
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029054
°F | °C
invalid location provided
Θεαματική άνοδος του τμήματος στίβου της ΓΕΑ

Κατατάχτηκε στη 14η θέση  στην ετήσια πανελλήνια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣstibos-1 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων - ΣΕΓΑΣ, δηλ. η Ελληνική Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού, κάθε χρόνο, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, αξιολογεί τα Αθλητικά Σωματεία της επικράτειας, ανάλογα με τις επιδόσεις τους και τη συμμετοχή τους στα Διασυλλογικά, Περιφερειακά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου.

Εφέτος, το 2010, αξιολογήθηκαν 321 Αθλητικά Σωματεία για τη συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα των Κατηγοριών:

Ανδρών-Γυναικών, Νέων ανδρών-Νεανίδων γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ και Ανώμαλου Δρόμου.

Το τμήμα Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου είχε μια εξαιρετική παρουσία στους πιο πάνω αγώνες και στην τελική πανελλήνια αξιολόγηση κατέλαβε τη 14η θέση, αφήνοντας πίσω του μεγάλους Συλλόγους του Κέντρου.

Η θεαματική αυτή άνοδος της ΓΕΑ, και η παρουσία της μεταξύ των 15 πρώτων Αθλητικών Σωματείων της χώρας, είναι αποτέλεσμα της αξιέπαινης προσπάθειας, της προγραμματισμένης και συστηματικής, με μέθοδο, συνέπεια και μεράκι, προετοιμασίας, των αθλητών και αθλητριών, που γίνεται σε καθημερινή βάση, από τους έμπειρους και καταstibos-2ξιωμένους  Προπονητές Στίβου της ΓΕΑ, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής - Μπάμπη Ποσονίδη, Μάκη Παλιογιώργο, Νίκο Γαλούνη, Παναγιώτη Κουτσιαύτη και Βασίλη Δρόσο, καθώς και τη Γεωργία Τρομπούκη, το Χρήστο Παπαπάνο και το Μανώλη Μπιρμπίλη - αλλά και τη συνεχή και αμέριστη υλική και ηθική υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΑ και ιδιαιτέρως της Εφορείας Στίβου - το Γιώργο Κοτρότσο, την Αγγελική Κουτσούκη, το Γιάννη Σκαρτσάρη και το Γιώργο Πετρούλα.

Η επιτυχία αυτή της ΓΕΑ είναι μια ξεχωριστή τιμή για το Σύλλογο, το Αγρίνιο, αλλά και για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Ξαναζωντάνεψε παλιές δόξες, και έφερε στη μνήμη των παλιότερων τις επιτυχίες της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και τους πρωταθλητές Στίβου - το θρυλικό δρομέα μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση, το Μάκη Γουβέλη, πρώτο Πρωταθλητή Στίβου της ΓΕΑ σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ,  τους αδελφούς Μανδέλλου, τον Κυριάκο Μουτεσίδη, τη Μαρία Τσώνη, το Δημήτρη Μαυρογόνατο, την Αρετή Στρακατούνα, τη Χριστίνα Κοκκότου και πολλούς άλλους - που πρωταγωνιστούσαν, όχι μόνο στους Πανελλήνιους αγώνες, αλλά φορώντας τα εθνικά χρώματα σε Βαλκανικές, ευρωπαϊκές  και διεθνείς συstivos-3ναντήσεις τίμησαν τη χώρα μας.

Σημειώνουμε ότι από τη σημερινή πλειάδα των αθλητών και αθλητριών Στίβου της ΓΕΑ, στην Εθνική Ομάδα Στίβου συμμετέχουν η Ελευθερία Ζαπαντώτη, ο Κώστας Τουσέ και η Ελένη Νικολοπούλου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους, με οποιοδήποτε τρόπο, συνέβαλαν και συμβάλλουν στην ανάδειξη και άνοδο του τμήματος Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Για ενημέρωση παραθέτουμε τα πρώτα 20 Σωματεία της πανελλήνιας αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ με τους βαθμούς που συγκέντρωσε το κάθε Σωματείο:

 

01.- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ.......................17156

02. -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ..................   ...9234

03.- ΓΣ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.........................9215

04.- ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........8938

05.- ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.................8390

06.- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ...........................   8134

07-. ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ..............................7415

08.- ΕΑ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ.......................7297

09.- ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ................................7155

10.- ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ......6603

11.- ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΠΘ.........6318

12.- ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ.............................5995

13.- ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...........................5778

14.- ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.......................5777

15.- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ.....................5409

16.- ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.............................5074

17.- ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ ΑΘΗΝΩΝ...................5060

18.- ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93..............................5058

19.- ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ.2004..........4970

20.- ΓΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ...........................     4874

...............................................................

321.........................................................4

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...