Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα598
mod_vvisit_counterΧθές351
mod_vvisit_counterAll8145896
°F | °C
invalid location provided
Ολοκλήρωση δύο σημαντικών έργων στο δήμο Θεστιέων

Μια πρότυπη παιδική χαρά και ένα γήπεδο  paidikh-xara-1μπάσκετ στη διάθεση των παιδιών

Μια πρότυπη παιδική χαρά κατασκεύασε ο Δήμος Θεστιέων στο Παναιτώλιο, με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπει ο νόμος για την ασφάλεια των παιδιών, με σύγχρονα όργανα, τάπητα ασφαλείας και γήπεδο μπάσκετ. Παράλληλα δόθηκε έμφαση στην αισθητική του χώρου και για τους λόγους αυτούς έγινε πλέον ένας χώρος ελκυστικός, τον οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες του Δήμου.

Κατασκευή πλατείας και δρόμου ήπιας κυκλοφορίας

 Ο Δήμος Θεστιέων, αφού αγόρασε το οικόπεδο στο κέντρο της έδρας του Δήμου, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, προχώρησε στην κατασκευή δρόμου ήπιας κυκλοφορίας (υπό μορφpaidikh-xara2ή πεζοδρόμου) ο οποίος αρχίζει από τον παιδικό σταθμό και καταλήγει στην Ε.Ο. Κοσμά Αιτωλού και στην κατασκευή πλατείας στην οποία δόθηκε, με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το όνομα του αειμνήστου πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καινουργίου «ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ. ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ». Ο ανωτέρω δρόμος - πεζόδρομος είναι μονής κατευθύνσεως και ήπιας κυκλοφορίας για την ασφαλή διέλευση των παιδιών και η κατασκευή της πλατείας ικανοποιεί ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας που εκκρεμούσε επί σειρά ετών.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...