°F | °C
invalid location provided
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕΔΕ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματική εκπαίδευση στο χώρο των Πωλήσεων, πρωτοπορεί και παρουσιάζει σε συνεργασία με το INSTITUTE OF SALES & MARKETING MANAGEMENT της Μ. Βρετανίας ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που οδηγεί - μετά από εξετάσεις- σε: Certificate in Advanced Sales & Marketing.

Το Certificate in Advanced Sales & Marketing απευθύνεται σε επαγγελματίες πωλητές, επιθεωρητές πωλήσεων καθώς και σε όσους  επιδιώκουν επιτυχή σταδιοδρομία και εξέλιξη στο συναρπαστικό κόσμο των πωλήσεων.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing που έχουν εκπαιδευτεί στη Μ. Βρετανία ειδικά για το ανωτέρω πρόγραμμα.

Η διδασκόμενη ύλη περιλαμβάνει μεταφρασμένες και εμπλουτισμένες στα ελληνικά σημειώσεις, οι δε παρουσιάσεις γίνονται με τη χρησιμοποίηση των πλέον σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας: case studies,syndicate cases, ασκήσεις κ.α. Τα μαθήματα καθώς και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα.

Διάρκεια (4) τέσσερις μήνες, ανά δεύτερο Σαββατοκύριακο. (Παρασκευή απόγευμα -Σάββατο πρωί).

Κόστος συμμετοχής 1.500 ευρώ ανά άτομο. Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρείες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Η έναρξη του Certificate in Advanced Sales & Marketing θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας τον Οκτώβριο του 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Επιμελητηριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠ.ΕΤ.ΑΝ.ΑΙΤ.),  Παπαστράτου 53 &    Σμύρνης 1,   Αγρίνιο.   Υπεύθυνος  Επικοινωνίας  κ. Λάμπρος  Σαμαρτζής,  

τηλ.:  26410 74621, 26410 74500.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...