Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα530
mod_vvisit_counterΧθές1076
mod_vvisit_counterAll8122798
°F | °C
invalid location provided
BOYTIA ΘΑΝΑΤΟΥ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥrio_antirio_bridge_015

Αθηναίος επιχειρηματίας πήδηξε από την γέφυρα, αφού εγκατέλειψε το αυτοκίνητο πάνω σε αυτή   και βρήκε τραγικό θάνατο στη θάλασσα.

Το πτώμα ενός άνδρα - που ανήκει στον οδηγό του αυτοκινήτου που βρέθηκε ακινητοποιημένο πάνω στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου νωρίς σήμερα τα ξημερώματα - ανέσυραν γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, τα σωστικά συνεργεία από τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του 2ου και 3ου πυλώνα της γέφυρας.
Ο εντοπισμός του πτώματος έγινε με την συνδρομή ελικοπτέρου Super - Puma και η σωρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για την αναγνώριση της ταυτότητας του θύματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο άνδρας έθεσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο, δηλαδή πηδώντας από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, αφού νωρίτερα είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του στο κατάστρωμα της γέφυρας στις 6:32 το πρωί. Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του οδηγού η οποία δυστυχώς είχε το δυσάρεστο τέλος που περιγράψαμε.
Ο αυτόχειρας ήταν επιχειρηματίας κάτοικος Αθηνών και πληροφορίες μας κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, τα οποία και τον οδήγησαν σ' αυτήν την απονενοημένη πράξη του.
Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι η «βουτιά» αυτοκτονίας είναι η πρώτη που καταγράφεται στα 6 χρόνια λειτουργίας της γέφυρας και μακάρι να είναι και η τελευταία.

Πηγή Μessolonghinews

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...