°F | °C
invalid location provided
ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

 Ο ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Μια ομάδα ανθρώπων της πόλης μας,μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να συνεχίσει το υπέροχο  μπασκετικο ταξίδι που ξεκίνησε ο Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ το 1981, που έκανε μια μικρή στάση αναμονής το 1997 για τις απαραίτητες ανάσες  και συνεχίζει την πορεία του μέχρι και σήμερα.

Το μπάσκετ του Α.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ γυρίζει σελίδα. Αλλάζει προφίλ, διατηρεί  όμως τις ηθικές του Αρχές χωρίς  καμία παρέκκλιση από τους Κανόνες σωστής αθλητικής συμπεριφοράς που ακολουθήθηκαν σε  όλη τη διαδρομή του.

Οι παλιοί αθλητές του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( Παπαθανασόπουλος  Θανάσης, Σταθόπουλος Σωτήρης, Ντρατσέλος Δημήτρης, Πατσατζόπουλος Αλέξανδρος, Τσουκαλάς Νίκος, Σαπλαούρας Νεκτάριος, Σερέτης Γρηγόρης, Τσιαμάκης Ντίνος κ.α.)και αγρινιώτες επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους, τη θέληση τους και τα όνειρα τους, με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για το μπάσκετ και την πόλη μας.

Μια ομάδα πρότυπο,μια ομάδα που θα ασχοληθεί ΜΟΝΟ με το ΜΠΑΣΚΕΤ.

Στόχος η βελτίωση του επιπέδου του αθλήματος ενώ παράλληλα η προσπάθεια αυτή να αποτελέσει κίνητρο προσέλευσης της αθλητικής κοινωνίας του Αγρινίου στο γήπεδο. Να χαρεί το αθλητικό γεγονός, να ψυχαγωγηθεί, να ενισχύσει τη συλλογική προσπάθεια.

Οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα αφουγκραστούν όλες τις απόψεις, θα συνεργαστούν με όλους  τους φορείς, θα  είναι κοντά σε ότι θετικό θα βελτιώσει και θα βοηθήσει να υλοποιηθούν οι στόχοι που προαναφέρθηκαν.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...