Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα112
mod_vvisit_counterΧθές356
mod_vvisit_counterAll8167468
°F | °C
invalid location provided
Η Μελίνα Μποτέλη έρχεται στο Μεσολόγγι
Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2023 22:32

 

 με ένα έργο ύμνο προς τη Γυναίκα, τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής / Τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια»

 

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 έρχεται για να ερμηνεύσει τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο με τίτλο: «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» που θα συγκλονίσει το κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου.......
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη διοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ενώ το Κείμενο, τη Σκηνοθεσία, τους Φωτισμούς και την Ερμηνεία επιμελείται αποκλειστικά η Μελίνα Μποτέλη.
 
Πρόκειται για ένα έργο ύμνο προς τη Γυναίκα, τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.
 
Η σπουδαία πρωταγωνίστρια Μελίνα Μποτέλη, που συνέδεσε το όνομα της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών της μαρτυρικής περιοχής του Μεσολογγίου.
 
Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά «Απών» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους «Ψίθυρους Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική «Μάνα της Κρήτης», «Ουρανία Σταματάκη», στη σειρά «της αγάπης μαχαιριά» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζουν με τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» το κοινό.
 
Η παράσταση θα δοθεί στο Αμφιθέατρο της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι και ώρα 7:00 το απόγευμα και είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 6 ετών.
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 
Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου