°F | °C
invalid location provided
Δύο πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικά
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 18:30

KANOE-KAGIAK.jpg-2

  

 γεγονότα ανέλαβε να διοργανώσει ήδη για το 2023 ο ΝΟΜεσολογγίου!!

  

  

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο ΝΟΜ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι. Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού δεκάδες φίλοι, αθλητές όλων των αθλητικών τμημάτων και γονείς μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση μέσα σε εγκάρδιο και οικογενειακό κλίμα, βραβευτήκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2022, δόθηκαν δώρα σε όλους και τα νέα πτυχία στη 33η σειρά ΣΙΑΘ. Επίσης οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του ΝΟΜεσολογγίου το 2022 και για τις προγραμματισμένες δράσεις του 2023. 

Οι κυριότερες από αυτές είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα canoe kayak μεγάλων αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας optimist/laser τον Οκτώβριο στη Τουρλίδα και η φιλοξενία της Ουγγρικής ομάδας Vasas kayak team για 20ημερο κοινόβιο προετοιμασίας το Φεβρουάριο στη φιλόξενη λιμνοθάλασσα μας.

Ενημερώνουμε όλους τους μικρούς μας φίλους ότι οι προπονήσεις canoe-kayak και optimist γίνονται όλο το χρόνο και όποιος θέλει μπορεί να μας επισκεφτεί και να δοκιμάσει τα παραπάνω αθλήματα. Πληροφ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...