Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα457
mod_vvisit_counterΧθές1076
mod_vvisit_counterAll8122725
°F | °C
invalid location provided
Στην πόλη της Κοζάνης
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2022 17:19

 

 η αγωνιστική ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

 

Στην πόλη της Κοζάνης βρέθηκε το σαββατοκύριακο 15/16 Οκτωβρίου 2022 η αγωνιστική ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αποτελούμενη από 8 κορίτσια, όπου έλαβε μέρος σε ένα όμορφο και δυνατό αγωνιστικό - προπονητικο διήμερο που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΟΖΆΝΗΣ.......
 
Σκοπός της συμμετοχής ήταν η γενικότερη εξέλιξη των αθλητών, αλλά και η προετοιμασία τους για τα επερχόμενα πρωτάθληματα.
 
Στην αγωνιστική συνάντηση συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από διάφορους συλλόγους, με τους οποίους οι αθλητριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αντάλλαξαν αγωνιστικές πληροφορίες, διατήρησαν και βελτίωσαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα..
 
Ευχαριστούμε Την αθλητική οικογένεια της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την πρόσκληση, και όλους τους συλλόγους για την συνεργασία και την αμμιλα.
 
Αμεσος επόμενος στόχος για Τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι η συμμετοχή με στόχο την διάκριση στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα πανελλήνιας συμμετοχής το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ όπου θα συμμετέχει με 4 αθλήτριες.
 
Το όμορφο αθλητικο ταξίδι για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ Συνεχίζεται με συμμετοχές των αθλητών του σε αγώνες και εκδηλώσεις ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπως και συμμετοχές και σε άλλα στυλ πολεμικών τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων (ΜUAY THAI - KICK- ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΛΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ) μετά την εγγραφή του συλλόγου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών τεχνών (ΕΟΠΤ).
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ
 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...