Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα353
mod_vvisit_counterΧθές479
mod_vvisit_counterAll8030830
°F | °C
invalid location provided
ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των παλαιμάχων της ΑΕΜ

 

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία έχουν αναλάβει τις τελευταίες ημέρες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ενώσεως Μεσολογγίου με στόχο την ενεργή συνεισφορά τους, στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης.

Συγκεκριμένα, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ με την συνεργασία του δήμου της πόλης έχουν προβεί σε αποψίλωση της νησίδων στην ανατολική περιμετρική και σε ελαιοχρωματισμούς των εκεί στύλων ηλεκτροφωτισμού.

Η πρωτοβουλία τους συνεχίζεται και στη δυτική περιμετρική αυτή την εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό του συλλόγου των παλαιμάχων, ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν σε διάφορα σημεία της πόλης που θα τους υποδειχτούν από τη δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή την πρωτοβουλία των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΜ σε γραπτή του δήλωση σημειώνει:

«Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την απάθεια, τον ωχαδελφισμό και την ανέξοδη κριτική του καναπέ, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ και δημόσια για την πρωτοβουλία τους αυτή.  Μια πρωτοβουλία που τους αναδεικνύει σε πραγματικούς ενεργούς πολίτες της πόλης, αφού διαθέτοντας προσωπικό χρόνο και κόπο βοηθούν στην καλυτέρευση της αισθητικής εικόνας της πόλης μας.

Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...