Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Μεσολόγγι:

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Δεν συντρέχει θέμα διενέργειας ΕΔΕ για μη επίδειξη στοιχείων στους Παιδικούς Σταθμούς, λέει ο δanagnostopoylos250ήμαρχος, για το θέμα που έχει ανάψει κόντρες

Σοβαρή αντιπαράθεση μεταξύ της Δημοτικής πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα  μετά τις αντιδράσεις του κ. Πρεβεζάνου, ωςε προς την συμπεριφορά υπαλλήλου του δήμου, ότι αρνείται να παραδώσει στοιχεία για την λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Το θέμα προκάλεσε δικαστική παρέμβαση μετά από προσφυγή του κ Πρεβεζάνου, αλλά και αντιπαραθέσεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου του Μεσολογγίου, με τον δήμαρχο να λέει πως θα διενεργήσει ΕΔΕ για το θέμα, αφού καταγγέλθηκε πως και μετά την εισαγγελική παραγγελία δεν δόθηκαν επαρκή στοιχεία.  Όμως, προχθές,  δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την καταγγελία για μη εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας:

«Μετά από προκαταρκτική εξέταση, που διενήργησα σχετικά με καταγγελία για μη εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας για επίδειξη εγγράφων οικονομικών στοιχείων, που αφορούν στο ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία: «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», κάνω γνωστό, ότι δεν διαπίστωσα αδικαιολόγητη άρνηση παροχής στοιχείων, βάσει της παραπάνω παραγγελίας, από την ειδική γραμματέα του ΝΠΔΔ.

Κατόπιν τούτων δεν υφίσταται θέμα διενέργειας Ε.Δ.Ε.»

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...