Νοέ   Δεκέμβριος 2022   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα363
mod_vvisit_counterΧθές395
mod_vvisit_counterAll8059238
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση Καραγκούνη -
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 19:20

 

Πλεύρη για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου

 

 Συνάντηση είχε χθες ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, σχετικά με όσα έχουν δει το φως ης δημοσιότητας για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου το τελευταίο διάστημα. 

Ο κ. Καραγκούνης εξήγησε στον Υπουργό Υγείας την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Φαρμακείου για τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους αλλά και των διοικητικών υπηρεσιών του Αποκεντρωμένου Γραφείου του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο. Επεσήμανε, δε, την αναστάτωση και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής που θα προκληθεί στην μεγάλη πλειοψηφία εξαιρετικά ευπαθών συμπολιτών μας από μια απόφαση κλεισίματος των συγκεκριμένων υπηρεσιών. 

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης διαβεβαίωσε τον κ. Καραγκούνη ότι θα αξιολογηθούν από την αρχή και με κατανόηση όλα τα δεδομένα που αφορούν στο πλήθος των συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται από τον ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο, στον αριθμό των συνταγών που γράφονται, στα αιτήματα που υποβάλλονται αλλά και στις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες ενός πολύ μεγάλου νομού όπως η Αιτωλοακαρνανία, σε σχέση με το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την λειτουργία του θεσμού. 

Μετά από την συνάντηση, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Θέλω να καθησυχάσω όλους τους πάσχοντες από σοβαρά νοσήματα συμπολίτες μου, οι οποίοι εξυπηρετούνται από το σημερινό γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο ότι δεν θα διαταραχθεί σε καμία περίπτωση η ποιότητα ζωής τους και δεν θα υποβαθμιστούν οι παρεχόμενες από το Κράτος υπηρεσίες για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή καθημερινότητά τους. 

Να είναι βέβαιοι ότι η κυβέρνηση άκουσε την αγωνία τους και θα διασφαλίσει ότι δεν θα υποστούν καμία ταλαιπωρία καθώς το γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο θα συνεχίσει να τους εξυπηρετεί. Άλλωστε, δίνουν μεγάλο αγώνα ως καρκινοπαθείς, αιμοκαθαρόμενοι, νεφροπαθείς, ρευματοπαθείς, έχοντες σκλήρυνση κατά πλάκας ή ΑμεΑ, που όλοι εμείς οι υπόλοιποι τους χρωστάμε την, όσο το δυνατόν, καλύτερη φροντίδα Υγείας».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...