Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα182
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8056961
°F | °C
invalid location provided
Αντιδρούν και οι αστυνομικοί
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2022 18:57

 

του Αγρινίου για την «απαγόρευση» των μεταθέσεων

 

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την «απαγόρευση» των μεταθέσεων......
 
Η Ένωση των αστυνομικών αντιδρά για την απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να μην ανοίξουν οι συμπληρωματικές μεταθέσεις.
 
«Προφανώς κύριοι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι αριθμοί. Δεν εστιάζετε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, που στην περίπτωσή μας και όσον μας αφορά είναι η ασφάλεια των πολιτών της περιοχής μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 
Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, μάλιστα, έκανε λόγο για «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».
 
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας:
«Προφανώς κύριοι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι αριθμοί. Δεν εστιάζετε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, που στην περίπτωσή μας και όσον μας αφορά είναι η ασφάλεια των πολιτών της περιοχής μας. Όπως καλά γνωρίζετε, χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη – ούτε ευημερία στην περιοχή μας.
 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ και ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ στο Συμβούλιο, ότι οι πολίτες της περιοχής μας είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Επίσης, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να στερεί την ΕΛΠΙΔΑ σε κανέναν αστυνομικό που χρόνια βρίσκεται μακριά από τον τόπο συμφερόντων του να υπηρετήσει σε αυτόν.
 
Θα μας πείτε ότι δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο μπαίνοντας στην αστυνομία ότι θα πρέπει να υπηρετήσει στον τόπο συμφερόντων του, αλλά θα σας πούμε ότι πρέπει πρώτα να καταργήσετε όλα τα «παράθυρα» για να εμπεδωθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης στους αστυνομικούς.
 
Από τα χείλη της πολιτικής ηγεσίας υπήρξε δέσμευση για απαλλαγή αστυνομικών από το πάρεργο της επίδοσης δικογράφων. Αλήθεια γιατί πάντα είστε συνεπής στην έκπτωση και στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των αστυνομικών;;;;;;
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος»
 
agriniopress
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...