Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα287
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8057066
°F | °C
invalid location provided
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε
Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2022 18:33

 

 η διοργάνωση του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα».......

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μία από τις ωραιότερες αθλητικές εκδηλώσεις του φετινού πολιτιστικού και αθλητικού καλοκαιριού στον Δήμο Ξηρομέρου, ήταν ο κολυμβητικός Διάπλους απόστασης 1587 μέτρων με την επωνυμία «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα», που έγινε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 στις 09:30 π.μ.......

Συμμετείχαν 20 κολυμβητές, οι οποίοι τερμάτισαν όλοι, παρά το ισχυρό ρεύμα που επικρατούσε εκείνη την στιγμή στο στενό Μύτικα – Καλάμου και δυσκόλευε αφάνταστα την προσπάθεια τους. Αυτό δείχνει ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν άριστη εξοικείωση και ικανότητα με την κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων.

Οργανωτικά και αγωνιστικά η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ένας νέος θεσμός γεννήθηκε, ο οποίος τα επόμενα χρόνια πιστεύουμε ότι θα γνωρίσει σίγουρη επιτυχία, μιας και ο Μύτικας είναι συνώνυμο με τη θάλασσα, η οποία κυριολεκτικά τον αγκαλιάζει και του δίνει τα χάδια της, αλλά και ενίοτε και τα χαστούκια της πολλές φορές στη διάρκεια του χειμώνα.

Τις απονομές των κυπέλλων και των αναμνηστικών σε όλους τους αθλητές έκανε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κων/νος Μπαμπούρης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλειος Πολύζος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα Δημήτρης Φάρρος.

Επίσης δύο απονομές χειροποίητων αναμνηστικών με το δικό τους νόημα, έκανε και η Χριστίνα Νικολάου, κολυμβήτρια ανοικτής θαλάσσης μεγάλων αποστάσεων, η οποία αφιερώνει την προσπάθεια της και κολυμπά για τον αυτισμό (Christina Tri for Autism). Το ένα αναμνηστικό δόθηκε στον αθλητή που τερμάτισε τελευταίος και το άλλο στον αθλητή με την μεγαλύτερη ηλικία.

 

Ακολουθεί η κατάταξη του Διάπλου:


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Όλους τους συμμετέχοντες κολυμβητές για την μεγάλη προσπάθεια τους.

Τους εθελοντές και όλη την οργανωτική επιτροπή:

Το κατάστημα του Φάρου Μύτικα και τους ιδιοκτήτες του, για την πολύτιμη και πραγματικά απίστευτη υποστήριξη που προσέφεραν στην διοργάνωση, με τα μπλουζάκια και τη σημαία που έφτιαξαν και τα κεράσματα στους αθλητές στο τερματισμό.

Και του χρόνου λοιπόν με τον 2ο Διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) – Φάρος Μύτικα», μια διοργάνωση στημένη από εθελοντές που απλά αγαπούν τον τόπο τους και προσφέρουν χωρίς να αναμένουν κανένα προσωπικό όφελος.

Σύνδεσμος φωτογραφιών:  https://drive.google.com/drive/folders/1bmxIq-T4JgsQo5fdnE34l-rAWq3x0sf8?usp=sharing

Σύνδεσμος βίντεο 1:  https://youtu.be/KSXar4wKj0I

Σύνδεσμος βίντεο 2:  https://youtu.be/384VH0970vA

Σύνδεσμος βίντεο 3:  https://youtu.be/zevBxr9PnJI

Σύνδεσμος βίντεο 4:  https://youtu.be/S551Qptts5g

  

ΕΚ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...