Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα280
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8057059
°F | °C
invalid location provided
Λαϊκή Ενότητα
Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 16:41

  

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την επιτυχία τους στους Έλληνες αθλητές Μίλτο Τεντόγλου, Απόστολο Χρήστου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Αντώνη Παπακωνσταντίνου, Ζωή Φίτσιου, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέφανο Ντούσκο.

Χαρά και θαυμασμό μας γεμίζουν οι επιτυχίες των μελών της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , που χωρίς ουσιαστική βοήθεια από την Πολιτεία κατάφεραν να μας χαρίσουν πρώτα μετάλλια.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και παγκόσμιο ρεκόρ με 8,52μ Ο Απόστολος Χρήστου, χρυσό μετάλλιο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 50μ ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου με χρυσό και η Ζωή Φίτσιου, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Στέφανος Ντούσκος με ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους στις δύσκολες μάχες που δίνουν και πολλές ευχές για νέες επιτυχίες στο μέλλον.

                                                                    Το Γραφείο Τύπου 17.8.2022

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...