Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Νάντια Γιαννακοπούλου: Παρέμβαση στην Ολομέλεια.
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022 19:23

NANTIA-2

  

Ας καταλάβουν καλά στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο λαός δεν ξεχνάει που οδήγησαν οι τυχοδιωκτισμοί της Κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου-Βαρουφάκη το 2015.

Στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜεΡΑ 25, απάντησε με παρέμβαση της η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η κα. Γιαννακοπούλου κατά την παρέμβαση της, ανέφερε:

«Δυστυχώς για τονΣΥΡΙΖΑ δεν ζούμε σε χώρα Λωτοφάγων. Τέτοιες ημέρες πριν 7 χρόνια, η τότε Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, με Υπουργό Οικονομικών τον «αγάπη μου έκλεισα της τράπεζες» κ.Βαρουφάκη,είχαν βάλει τους πολίτες να τσακώνονται περιμένοντας έξω από τις τράπεζες για 60 ευρώ και με το δημοψήφισμα που τελικά έκανανκαι αυτό που καθιερώθηκε διεθνώς ωςκωλοτούμπα, δίχασαν την Ελληνική κοινωνία.

Όλοι θυμόμαστε και κυρίως οι Έλληνες πολίτες, πως με το καταστροφικό εκείνο εξάμηνο, βρεθήκαμε ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και όλο αυτό το πλήρωσε ο Ελληνικός λαός με ένα τρίτο και αχρείαστο μνημόνιοπου έφεραν οι χειρισμοί του κ. Βαρουφάκη και του κ. Τσίπρα. Το χειρότερο μνημόνιο όλων, που χρέωσε τη χώρα 100 δισεκατομμύρια και έφερε το Υπερταμείο στο οποίο εκχωρήθηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας για 100 χρόνια.

Για αυτούς τους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο “μεγαλύτεροςχορηγός” της Κυβέρνησης της ΝΔ. Για αυτό μένουν βαλτωμένοι στις δημοσκοπήσεις, ενώ οι προοδευτικοί πολίτες που ξέρουν ποιος μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και της προόδου, κοιτούν προς εμάς.

Ενοχλεί το ΣΥΡΙΖΑ η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ και όψιμα θυμήθηκε τα περί “προοδευτικής διακυβέρνησης”, καθώς δεντους βγαίνουν τα νούμερα. Όμως τον Σεπτέμβρη του 2015 πήγαν κατευθείαν στην αγκαλιά του κ. Καμένου. Μια συγκυβέρνηση για την οποία αποφεύγει να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσως προσπαθούν να το ξεχάσουν, αλλά ο λαός δεν το έχει ξεχάσει.Είναι χρέος μας, να μην ξαναγυρίσει η χώρασε τέτοιες περιπέτειες.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι πιο σκληρή αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση την κάνει το ΠΑΣΟΚ, γιατί ούτε κατά διάνοια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επιτελέσει τον θεσμικό του ρόλο.»

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...