Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα44
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029034
°F | °C
invalid location provided
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 18:30

stamoulakis

Η διοίκηση και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία με το Μιχάλη Σταμουλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Ο Μιχάλης μεγάλωσε και ανδρώθηκε μπασκετικά μέσα από τις ακαδημίες της Γ.Ε.Α., την οποία υπηρέτησε ως αθλητής του ανδρικού τμήματος για 18 χρόνια, εκ των οποίων τα 8 ως αρχηγός. Έχει επίσης αγωνιστεί, σε Αστέρα Πολυγώνου, Άμιλλα Περιστερίου, Α.Ο. Αγρινίου, Παναιτωλικό και Βόνιτσα.

Πρόκειται για διπλωματούχο προπονητή, με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των προπονητών των ακαδημιών της Γ.Ε.Α., ενώ κατά το παρελθόν έχει βρεθεί στην αντίστοιχη θέση σε Άμιλλα Περιστερίου και Αστέρα Πολυγώνου. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι σε ανδρικό επίπεδο έχει κοουτσάρει με επιτυχία τις ομάδες των Αργοναυτών Αγρινίου και του Αιτωλικού, τις οποίες κατόρθωσε να προβιβάσει στην Ά ΕΣΚΑΒΔΕ.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...