Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2
mod_vvisit_counterΧθές457
mod_vvisit_counterAll8031388
°F | °C
invalid location provided
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2022 10:34

GEAΠραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», οι αποχαιρετιστήριοι διασυλλογικοί αγώνες των ακαδημιών στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και του Ιωνικού 80, σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου και της Παραβόλας "Το Αερόστατο", καθώς και με τη συμμετοχή της Αθλητική Ένωσης Αγρινίου Ωκύαλος.

Οι μικροί αθλητές, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλημμύρισαν το ΔΑΚ Αγρινίου και υπό τις οδηγίες των προπονητών τους συναγωνίσθηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει και να εμπνεύσει, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Στο τέλος της εκδήλωσης, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, οι μικροί αθλητές παρέλαβαν τα μετάλλια τους. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης και ο Πρόεδρος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Ανδρέας Μπρέσιακας, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Σε δήλωση του ο Έφορος Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Διονύσιος Μπαμπαρούτσης ανέφερε: «Ο στίβος στο Αγρίνιο και στη Δυτική Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Τέτοιες εκδηλώσεις μόνο ελπίδα και αισιόδοξα μηνύματα εκπέμπουν για τον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές των ακαδημιών μας Θέμη Μπάδα και Αρετή Αλεξανδράκη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται το Τμήμα Στίβου της ΓΕΑ, προκειμένου να έρθουν τα παιδιά τους κοντά στον αθλητισμό».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...