Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα67
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029057
°F | °C
invalid location provided
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Κυριακή, 05 Ιούνιος 2022 17:26

 

για μια ακόμη χρονιά ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με την Βλάχου Αναστασία.

 
 

Στο multi European Games συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο. Ο σύλλογος συμμετείχε με 3 αθλήτριες όπου κατέκτησε 1 χρυσό και 2 5ες θέσεις ανάμεσα σε πολύ δυνατούς συλλόγους και εθνικές ομάδες. Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που συμμετείχε στην σπουδαία αυτή διοργάνωση......

 
 
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Βλάχου Αναστασία στα +59 κιλά κορασιδων εξασφαλιζοντας το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασιδων που θα γίνει στην Μάλτα. Η αθλήτρια του συλλόγου είχε άψογη συνεργασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στους αγώνες με τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο. Είναι ένα ακόμα καινούργιο παιδί που βγαίνει από τις ακαδημίες του συλλόγου όπου από το 1996 έχει αθλητές στην εθνική ομάδα taekwondo με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκες επιτυχίες.
 
Τις 5ες θέσεις κατέκτησαν οι αθλήτριες μας Γεωργιτση Σπυριδούλα μετά από 2 αγώνες και χάνοντας την είσοδο της στα μετάλλια οριακά μετά από πολύ δυνατή εμφάνιση.
 
Την 5η θεση κατέκτησε και η αθλήτρια μας Κουμουδη Ιφιγένεια όπου στην είσοδο της για τα μετάλλια βρήκε απέναντι της την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2 χρονια μεγαλύτερη της χάνοντας για 1 πόντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Ιφιγένεια ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της όπου έδειξε ότι στο μέλλον θα προταγωνιστει στην κατηγορία της.
 
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο και εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια του συλλόγου Βλάχου Αναστασία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...