Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα64
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029054
°F | °C
invalid location provided
Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη,
Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2022 16:19

 

 η καθιερωμένη εκδήλωση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

 

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 1 Ιουνίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο, η καθιερωμένη εκδήλωση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.......
  

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, οι μικροί αθλητές δέχτηκαν τις συμβουλές και τις ευχές των προπονητών τους Μπάμπη Αϋφαντόπουλου και Μιχάλη Σταμουλάκη, ενώ παρέλαβαν τα μετάλλια και τα αναμνηστικά τους διπλώματα.
 
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Αντιπροέδρου και Εφόρου Μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Αγγελικής Κουτσούκη, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου Ανδρέας Μπρέσιακας βράβευσε τους κ.κ. Κώστα Κιτσοπάνο και Αλέξη Γουργολίτσα για την προσφορά τους στο τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι προσκεκλημένος ήταν ο αθλητής του Χαρίλαου Τρικούπη Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος απευθύνθηκε προς τους μικρούς αθλητές, προτρέποντάς τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και μέσα από επίμονη προσπάθεια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι αθλητισμού των δήμων Αγρινίου και Αμφιλοχίας κ.κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης και Κώστας Ριζογιάννης αντίστοιχα.
 
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των νεαρών αθλητών, που εμπιστεύτηκαν, σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά, το ιστορικό σωματείο της πόλης του Αγρινίου, προκειμένου να έρθουν τα παιδιά τους κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Παράλληλα, εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού στα παρκέ τον προσεχή Σεπτέμβριο.
  

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...