Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα296
mod_vvisit_counterΧθές1264
mod_vvisit_counterAll8037247
°F | °C
invalid location provided
Β ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ-ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Σάββατο, 28 Μάιος 2022 17:05

  

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

   Μια δύσκολη χρονιά, που σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού, έφτασε στο τέλος. Τώρα καλείστε να συμμετάσχετε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις που αποτελούν μια δοκιμασία επάνω σε ένα σταυροδρόμι της ζωής, το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Οι πανελλαδικές είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την όλη πορεία σας και γι’ αυτό δεν πρέπει να τις δραματοποιούμε. Δεν είναι μια έφοδος στην επιτυχία αλλά μια και μόνο μάχη από τις πολλές μάχες που θα δώσετε.

   Οι εξετάσεις αυτές σας ανοίγουν δρόμους για μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Είναι μια «στιγμή» και μόνο στην εκπαιδευτική σας πορεία, αφού η προσπάθειά σας στο πεδίο της γνώσης και της παιδείας είναι ένας διαρκής και συστηματικός αγώνας.

Να πιστέψετε στον εαυτό σας και να έχετε μια βεβαιότητα:

«Ο δρόμος των Γραμμάτων είναι ο ασφαλέστερος για κάνετε όμορφη τη ζωή σας και να της δώσετε το δικό σας Νόημα»!    

 Το ΔΣ της Β ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και το σύνολο των καθηγητριών και καθηγητών σας εύχεται ολόψυχα σε όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


       Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

                             Τσούκας Βαγγέλης                                                Κατσίφας Γιώργος