Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα244
mod_vvisit_counterΧθές577
mod_vvisit_counterAll8029811
°F | °C
invalid location provided
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ
Σάββατο, 21 Μάιος 2022 16:21

 

 ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ 39Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

 

Ο Αγρινιώτης μαθητής Πετράκης Εμμανουήλ απο το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου (Β΄ τάξη) διακρίθηκε για άλλη μια φορά, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στη 39η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα......
που διεξήχθη στη Κύπρο στις 4-9 Μαῒου 2022. Διαγωνίστηκε με δεκάδες μαθητές από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και με τους υπόλοιπους διακριθέντες έφεραν την Ελλάδα στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Μετά από αυτό το διαγωνισμό ο Εμμανουήλ προκρίθηκε για να λάβει μέρος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα γίνει στο Όσλο της Νορβηγίας από 6-16 Ιουλίου 2022.
 
Ο Πετράκης Εμμανουήλ αγαπάει τα μαθηματικά, δημιουργεί μέσα από αυτά και ονειρεύεται μέσα από αυτά. Παράγει το μέλλον το δικό του και συμμετέχει στην εξέλιξη της επιστήμης που βοηθάει όλους τους ανθρώπους. Συγκινούμαστε με την πρόοδό του, υποκλινόμαστε στο ταλέντο του και την εργατικότητά του. Αποτελεί παράδειγμα για όλους και μας εμπνέει μικρούς και μεγάλους.
 
Εμείς ως παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τον συγχαίρουμε για την επιτυχία του και του ευχόμαστε καλά Μαθηματικά ταξίδια.
 
 
Ο Πρόεδρος            Η Γενική Γραμματέας
 
Γεράσιμος Καλαμπαλίκης              Αναστασία Αρκουμάνη