Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα456
mod_vvisit_counterΧθές452
mod_vvisit_counterAll8031385
°F | °C
invalid location provided
Η Επόμενη Μέρα μιας Σχέσης
Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2022 19:53

mera.jpg-2από την Κινηματογραφική λέσχη

Ασπρόμαυρη, ρομαντική, απλή, γουντιαλενική: αυτή είναι η ταινία του Κορεάτη δημιουργού, πιστή στο ύφος και τη φιλμογραφία του.

Η κινηματογραφική λέσχη του Δήμου Αγρινίου ολοκληρώνει τις προβολές της για την κινηματογραφική περίοδο 2021-2022 με την προβολή της ταινίας: Η Επόμενη Μέρα μιας Σχέσης - The Day After, του Χονγκ Σανγκ-σου. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στις 9.30 το βράδυ στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ.

Στα όρια του μινιμαλισμού γύρω από ένα κουαρτέτο χαρακτήρων: ενός άντρα, του Μπονγκγουάν, κριτικού λογοτεχνίας και ιδιοκτήτη ενός μικρού εκδοτικού οίκου, και τριών γυναικών, της Χαεγιού, συζύγου του Μπονγκγουάν, η οποία ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα, προφανώς απευθυνόμενο σε κάποια άλλη, της Τσανγκσούκ, πρώην υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο και πρώην ερωμένης του εκδότη, και της Αρεούμ (που σημαίνει ομορφιά στα κορεάτικα, όπως μας πληροφορεί η ταινία, κι είναι απολύτως ταιριαστό για την Κιμ Μινχί, την τελευταία μούσα του σκηνοθέτη), μιας εκκολαπτόμενης συγγραφέα και καινούργιας υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο.

Οι πορείες τους θα διασταυρωθούν την πρώτη (και τελευταία) μέρα της τελευταίας στη νέα της δουλειά και τα πράγματα θα μπλέξουν, η σύζυγος θα επιτεθεί στη νέα υπάλληλο, νομίζοντας πως αυτή είναι η ερωμένη.

Νότια Κορέα, 2017

Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου

Πρωταγωνιστούν: Kwon Hae-hyo Kim Min-hee Kim Sae-byuk Jo Yoon-hee

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη

στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ στις 9.30 το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη για τους άνεργους, πολύτεκνους, μαθητές, φοιτητές και Αμεα.

Τιμή εισιτηρίου 3 euro