Αύγ   Σεπτέμβριος 2022   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα330
mod_vvisit_counterΧθές479
mod_vvisit_counterAll8030807
°F | °C
invalid location provided
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης
Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2022 19:44

NEKTARIOS-NAYPAKOS.jpg-2 σε εργολαβίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εντός του Δήμου Ναυπακτίας

Παρεμβάσεις που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε περιοχές του Δήμου Ναυπακτίας, με στόχο την αποκατάσταση σημαντικών προβλημάτων, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Παρουσία στελεχών της Δ.Τ.Υ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αλλά και του Δημάρχου Ναυπακτίας, Βασίλειου Γκίζα, ο κ. Φαρμάκης παραβρέθηκε στην πεζογέφυρα της περιοχής Καρελέϊκα στην οποία εκτελούνται εργασίες ενίσχυσης αλλά και στις εργασίες καθαρισμού του χειμάρρου Λαγκαδούλα που διέρχεται μέσα από οικισμούς της Ναυπάκτου. Νωρίτερα, έγινε η εγκατάσταση εργολάβου στην Τ.Κ. Ποκίστας όπου ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης των βλαβών στον οδικό άξονα, παρουσία του αρμόδιου Aντιπεριφερειάρχη Υποδομών, Θανάση Μαυρομμάτη.

«Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, έχουμε ξεκινήσει μία σειρά παρεμβάσεων στην περιοχή της Ναυπάκτου με στόχο να συμβάλλουμε στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων προσπελασιμότητας και θωράκισης της περιοχής, ειδικά μετά τις ζημιές που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία του περασμένου Δεκεμβρίου. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ενισχύσουμε τον Δήμο και να συμβάλλουμε στην εύρεση λύσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και τα περισσότερα από αυτά, είναι χρόνια. Γι’ αυτό δίνουμε έναν αγώνα διαρκείας, όλοι μαζί, ώστε να ανατάξουμε τον πανέμορφο αλλά παρατημένο τόπο μας» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται 8 ενεργές εργολαβίες στον Δήμο Ναυπακτίας και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...