Αύγ   Σεπτέμβριος 2022   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα49
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029039
°F | °C
invalid location provided
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου
Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2021 21:15

 

 εξέφρασε τη συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τη συμπαράσταση του στις κινητοποιήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου « Ο ΕΡΜΗΣ» και δήλωσε σχετικά :
«Είναι η κρίσιμη στιγμή να αποδείξουμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε την τοπική αγορά και να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία......
Στεκόμαστε απαρέγκλιτα στο πλευρό των δικών μας ανθρώπων, των συνδημοτών μας εμπόρων και επαγγελματιών που παλεύουν τα τελευταία δύο χρόνια με την επιβίωση από την πανδημία.
 
Όλη αυτή την περίοδο, ο εμπορικός κόσμος καταβάλλει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση του covid. Υπέμεινε επί μακρόν τα επώδυνα lockdown με τον μηδενικό τζίρο προσδοκώντας την επιστροφή στην «κανονικότητα». Και όλοι γνωρίζουμε ότι η προστασία των καταναλωτών παραμένει μέχρι σήμερα προτεραιότητα των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων.
 
Η Δημοτική Αρχή αναντίρρητα υπογράφει το αίτημα για ανάληψη μέτρων στήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς. Είναι επιτακτική η ανάγκη αναζήτησης από την Πολιτεία των απαιτούμενων μέτρων ώστε το λιανικό εμπόριο να αποφύγει «τη διασωλήνωση». Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική σας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη της συμπαράστασης. Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και τώρα, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους εμπόρους και τους επαγγελματίες του Δήμου.
 
Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
 
Και δεν ξεχνάμε. Όλοι μαζί, με ευθύνη και αλληλεγγύη, κρατάμε όρθια την τοπική αγορά. Δείχνουμε προτίμηση στα καταστήματα της πόλης, διατηρούμε ζωντανή την τοπική οικονομία και υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους».
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...