Μάι   Ιούνιος 2023   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα260
mod_vvisit_counterΧθές295
mod_vvisit_counterAll8167911
°F | °C
invalid location provided
Πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης,
Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021 21:00

 

 το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο.

 

Παρουσία της οικογένειας και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης, το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς Μήτσο Βλάχο......
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλειος Φωτάκης αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας : «Το σημείο αυτό κατέστη σύμβολο εθελοθυσίας και ηρωισμού. Ως ιστορικό γεγονός έχει αδιαμφισβήτητη αξία, έχει τη δύναμη της ζωής που αντιστάθηκε, έχει την ορμή της δικαιοσύνης που ξεχύθηκε και τη λάμψη της αλήθειας που δικαιώθηκε. Ελάχιστο χρέος μας να τιμούμε, να θυμόμαστε και να βιώνουμε το συγκλονιστικό μήνυμα της θυσίας».
 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης κ.Ηλιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λ. Δημητρογιάννη, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμητσόπουλο, εκπρόσωπο της οικογένειας Βλάχου, τον Διοικητή Τροχαίας Αγρινίου Αλέξιο Αντωνίου,τον πρώην Δήμαρχο Γρ. Τζαμαλή, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κ. Κιτσοπάνο, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό « Ένωση Αγρινίου» και Συλλόγους της περιοχής. Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου και Θ. Γρίβας, οι δημ. σύμβουλοι Ν. Καζαντζής, Π. Μαρνέζος και πρόεδροι κοινοτήτων.
 
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η οικογένεια Βλάχου, η Κοινότητα Λεπενούς, η Κοινότητα Κυψέλης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ένωση», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ελπίδα», ο Αγροτικός Σύλλογος Λεπενούς.
 
Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.
 
  
 


 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...